• 26ats.

    ekoskopu vaiko lyties patvirtinimas,bet ne 100% ! kiek tikimybes yra kad bus tai ka sako?

    mums 19 sav, vakar ekoskopu medikas ziurejo labai atidziai ir ilgai, bet niekaip negalejo pamatyti vaiko lyties, nes sake kad kojytes sukryziuotos, po to ziurejo vaiko visus reikiamus pilvo ertmeje organelius, ir pasake kad ne 100% bet pagal ji bus mergaite, kiek tikimybes yra kad taip ir bus, juk 19 sav, jau matosi labai gerai ko laukiames?

    sveturMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man abiem kartais gydytoja dave apie 90%, bet pasitvirtino 100%

    vejune

  2. 2

    man pasake kad lyg ir berniukas tai bus matyt neuzilgo ar pasiteisino ten tie matyti jo kiausiukai ar ne :D

    lover19

  3. 2

    na man ir 32 savaitej pasake,kad tarp kojyciu niekas nekaba,nes tokiu laiku zinau dar berniukam nebuna nusileidusios seklides,del to ir atrode,kaip mergaite.Man 18 savaitej pasake,kad bus sunus

    ruta26

  4. 2

    PRIKLAUSO NUO GYDYTOJOS KOMPETENCIJOS. Man viena ir 4 mėn. aiškiai pamatė ir pasitvirtino, o mano gydytoja kompetencija nepasižymi, tai ji 7 mėn. pasakė, kad dukra bus - gimė sūnus. Bet yra ir gerų gydytojų, kurie dėl kažkokių priežasčių galbūt nemato, dabar tau 50/50 tikimybė.

    iinnggaa

  5. 2

    Na juk labai priklauso nuo vaikelio padeties...man ir kai ziurejo, tai tik greit pasirode visu grazumu, o paskui uzpakaliuka atkiso ir ziurek kad nori ;)))

    Nojukas

  6. 2

    man buvo taip kaip sako,nors girdejau nemazai istoriju,kad apsiriko...

    Fantazija

  7. 2

    gydytojai ir klysta,nera nieko 100%

    ruta26

  8. 1

    Šiaip 19 sav galbūt dar gali suklysti,nes jei berniukas kiaušinukai dar gali būti neišlindę iš pilvo ertmės.Bet vėliau tai nemanau kad klysta.

    aidaS

  9. 1

    na man 20savaite pasake kad bus berniukas berniukas ir buvo:)

    Lafe

  10. 1

    man kai ziurejo 19sav, buvo kojytes sukryziuotos, pats lelius atsisedes tai nelabai mates, bet daktare pasake, ko noret, juk per mazai dar laiko... manau ta paklaida vis teik leika, nors ir pasako kelis kart kad bus mergyte ar berniukas. zinau atveji, kur keturis akrt adre echo ir sake kad ebrniukas ir sast - mergyte gimsta :)

    Adri