• 5ats.

    7men kudikis karkia

    Laba diena.Norejau paklausti,gal kuri mamyte yra su tuo susidurusi. Mums 7men ir kudikis karkia ypac nakti,o dabar atrodo tas karkimas net sustiprejo. Kai miega viskas gerai,bet kai pradeda vartytis ir budintis,tada atrodo kad nosis pilna butu.Bet slogytes neturim,is nosytes nieko neistraukiu. Ir daugiau maziau karkia nuo gimimo,kai klausiu daktares sako viskas gerai,bet man kazkaip neramu,ar gali buti cia kokia kvepavimo taku liga ar pan?aciu uz atsakymus.

    rasytee1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    nesijaudink, mano dukrytei taip buvo irgi labai pergyvenau, bet viskas praejo. Kiek pamenu kai suejo metukai jau nebekarke. Ir gydytojas sake, kad vaikuciams taip buna. Tai kad nera ko jaudintis.

    1dziuls

  2. 1

    knarkti gali ir del polypu,mano vyresnioji ir dabar knarkia,nors jai jau isoperuoti polypai,dar gydytoja sake kad nuo antsvorio gali buti knarkimas,o mazoji mano irgi kartais paknarkia nors slogytes ir nera,bet galvoju gal ir jai yra polypu,kai bus geresni ir siltesni orai vesiu pas gydytoja kad paziuretu,ir aplamai gali buti ivairiu priezasciu del ko vaikas knarkia.

    laimaa

  3. 1

    Musu vaikas irgi karkdavo labai, taciau as nei lasinau nei ka dariau, savaime praejo.kazkur 7-8men viskas susitvarke savaime.

    Viliukas

  4. 1

    Taip, taip pas mane ta pati bėdelė, naktimis karkia jau nuo gimimo, atrodo, kad labai daug snargliukų būtų, bet kai ištraukiam, tai ten nieko nebūna. Gydytoja sakė, kad mažiems taip būna, nes jie nemoka nuryti tų gargaliukų, ir jie gerklytėje kaupiasi, sakė patys išauga ir specialiai gydymo neskiria. Dar sakė, kad geriau lašinti ne nuo slogos vaistukų, o nuo ausų ir nosies, neva jie veiksmingesni.

    iinnggaa

  5. 1

    Labukas, gal as cia ir ne i tema pataikysiu, bet mano mazylei irgi taip budavo su karkimu, bet ji tiesiog bevalgydama springdavo arba pavalgiusi isvemdavo viska, jai budavo susirenka gerklytej karkalai ir viskas. As paklausiau daktares del ko taip ir ka man daryt, ji pasake, kad nuo to vaistu nera. Patare pabandyt, kai vaikui susirenka tie karkalai truputi praziodint vaika ir patraukt uz lieziuvelio, tada tie karkalai dings, juk mazam vaikui nepaaiskinsi, kad juos reikia isspjaut...

    Anonimas