Atsakymai

  1. 3

    Kažkuri iš mano pažįstamų turėjo kažką panašaus, kai dar šito Topshop nereklamavo. Sakė skausminga procedūra, o poveikio nesimato. Dar man sakė, kad galima su paprasčiausiom taurėm (kurias seniau ant nugaros nuo plaučių uždegimo statydavo) galima tą patį padaryti. Viena draugė vaikščiojo į anticeliulitinį masažą - irgi naudos sakė mažai. Be to, jeigu neklystu prie šio aparato pridedama instrukcija subalansuoto maitinimo. O tai ir viską pasako, kad sveikai ar teisingai maitinkis, sportuok ar masažuokis - ir poveikis bus tik tada.

    elegancija

  2. 3

    ir man butu ydomu ar jis veiksmingas, nes noreciau pirkti, bet bijau, kad nepades

    Indruke

  3. 2

    as elegancija, tas taures jau turiu puse metu:)))), ir apie jas pasakojau debeseliui kad nusipirktu:))))), tirkai jos man padejo, as darydavau kas antra dienele, tikrai skauda, bet kuo dazniau ir daugiua darai, tuo maziau skauda, pripranti, o efektas tikrai yra:))))greito efekto ir nereikia laukti, bet jei naudosit, tai tirkai pades:)))) mano anyta irgi naudoja, ilgiau uz mane, ir oda labai pagrazejo, lygesne, stangresne pasidare:)))
    as dabar aptingau truputuka:((, nesidarau:((, bet vel reik pradeti masazuotis:))))))

    ievutek

  4. 2

    as tai netikiu sitom reklamom ir namanau kad padeda cia kazka. gerai tik isreklamuoja ir viskas o zmones ir perka bet naudos tai jokios.

    inga3

  5. 1

    na man jie nieko nepdejo = ( pinigai i bala

    ervijota

  6. 1
  7. 1

    tas topshop tai reklaminis triukas. Mamos neuzkibkit ant tokiu kabliuku.........

    kleckas

  8. 1

    Pirkau pas "bobutes", perpardavinėjančias baltarusišką kosmetiką, plastmasines taures, kurios taip ir vadinasi "Čudo banka". Mokėjau 15 Lt už dvi taures. Masažo esmė - tokia pati kaip ir su reklamuojamu iš top shop. Reikia pasitepti aliejuku ar masažiniu kremu ir masažuoti. SKAUDA:)))))))) Bet mėlynių nepalieka, jeigu gerai esi pasitepusi ir nelabai stipriai spaudi. Na, kol kas jokių stebuklų nepamačiau, nes "užsisiurbiau" kelias mėlynes, tai dabar gydausi:))) Įsivaizduoju, kad nauda tik tokia, kad suaktyvinama kraujotaka, taurių pagalba geriau įsigeria kremas ir oda tampa lygesnė. Tai jau geriau paieškoti tokių pigesnių taurių, nei mokėti tokius pinigus ir nenaudoti ar negauti reikiamos naudos.

    elegancija

  9. 1

    na, man irgi tas celiulesas pasirode panasus i taures ir kazkoks itartinas, nemanau, kad tik tokie dalykai pades suliekneti, reikia keisti mityba, gyvensena, daugiau judeti. Nemanau, kad kazkoks vakuumo aparaciukas ( o dar su batareikomis!!!) pasalins riebalus. Pagal ta reklama, tai tipo reikia suprasti, kad tik sedi sau, masazuojiesi, kemsi viska i skrandi ir dar liekneji :)))) taip nebuna.

    Agne

  10. 1

    mano mama visada sako "gerai prekei reklamos nereikia". nelabai tikiu as tom reklamom. geriau jau tada paciam namu salygom bandyti kazka pasigrazinti

    ausra2