• 17ats.

    kodel nesutinka siusti taip kad as gavusi pastininkei sumoku?

    Sveikute norejau paklausti tokio klausymo,kodel nesutinka mamytes siusti siuntiniu taip kad as gavusi siuntini uz ji sumoku pastininkei ?taip butu patogu labai,tarkim jai as gyvenu kaime ir neturiu korteleje pinigu pervesti uz siuntima tai zmogus kuris issiuncia siuntini pries issiusdamas pasirenka kad moka gavejas...Gal zinote kodel taip yra?o gal tai nepatikima?

    zaikiuksKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    o jus turbut apie kitus sprendziat pagal save? Jei manot, kad jus kazkas apgaut norejo. Ne akmens amziuje gyvename, kad nebutu is kur pavedimu daryt, banku visur netruksta, o ir tame pacia paste perlaidas galima daryt :) Man irgi kiltu itarimas, kodel nenorima daryt pavedimo o atsiimant susimoket. Kur garantija, kad jus ta siuntini pasiimsit? :) Maciau, kad ir taip jau spejote savo "skelbimais ar temom" sudaryti nepatikimo zmoogaus ivaizdi apie save :)

    Anonimas

  2. 2

    manau butu labai daug pasinaudojimu-apgavysciu.

    aronas

  3. 2

    Bijo, kad neapgautų, nes turbūt yra "nudegusi" nuo tokių pasiėmėjų, arba nepasitiki.

    iinnggaa

  4. 1

    man tai atrodo papildoma našta

    Auksare

  5. 1

    amziuje tai ne akmens bet paste perlaida 14lt kainuoje ,o taip labai patogu tiems kas gyvena kaime nuosaliau ir neturi galimybes nuvaziuot i banka pervest pinigeliu,dabar jau nusprendziau kai tik busiu mieste pinigeliu pasilikti saskaitoje,kad kai prireiks visada tureciau nereiktu sukt galvos kaip pervesti pinigeliu;)

    zaikiuks

  6. 1

    pritariu,kad nepasitiki,nes pasitaiko apgavysciu.

    gintarep

  7. 1

    manes irgi mamos daznai klausia kodel negaliu siut tiesiogiai joms.. atsakau todel kad nezinodamas zmogaus negali but garantuotas kad jis ta siuntini paims.. jeigu ne siuntinys grista atgal ir tada ne tik kad vel nera kur det daiktu bet dar turi susimoket uz siuntini dvigubai.. tad niekas nenorim papildomu islaidu ir aisku nusivylimo.. tad manau jeigu tikrai kazkam reikia kokio tai daikto ras kaip pasiimt.. yra giminiu, draugu gyvenanciu tame mieste, jie kaip savi gali paimt daiktus ir veliau jau persiust tam asmeniui..

    zilvinta

  8. 1

    mes su viena mamyte buvome sutarusios kad ji padovanos rubeliu sako atsiusk 20lt issiusiu,sakau korteleje pinigu neturiu turiu tik grynais ,tai paprasiau kad jaigu gali issiustu ir as gavusi pastininkei sumoku,tai ji mane uzsipuole sako man 0.5km iki pasto as cia netampysiu...tai taip supratau kad jai buciau pinigelius nusiuntusi irgi butu neatsiuntus man rubeliu

    zaikiuks

  9. 1

    tiesiog taip manau nepatogu,o ir brangiau iseina,negu siunciant paprastai.cia skaitosi isperkamuoju siuncia,bet daug brangiau kainuoja

    nesvarbu

  10. 1