Atsakymai

  1. 2

    Merginti
    Jeigu mergina sapnuoja šį sapną, - jos dalia nepavydėtina. Ji gyvens vien laukimu ir galvos apie vedybas; vien tik nusivylimas bus jos širdyje. Jeigu vyras sapnuoja, kad merginasi kažkokiai merginai, reiškia, kad jis nesugebės padaryti laiminga nė vienos. ..
    Na bet cia netekejusiai, o tu kaip suprantu istekejusi. Gal pries tai ziurejai koki filma ir istrigo mintyje kazkokia scena, ir gal su benrdadarbiu buvai nesenai bendravusi, tai susiliejo viskas i viena.
    Jei buvo malonus sapnas, tai ir prisimink ji kaip malonu sapna, tik geriausia nesakyti vyrui, ba jie tai isvedzios savas interpretacijas... :))

    Anonimas

  2. 1

    neieskok sapnuose reiksmiu, na paaiskinsiu kas yra sapnai:mes kai miegame musu smegenys taipat miega ir nedirba,tad isijungia mazosios smegeneles,kas nezino, tai zmogus turi 2-dalis smegenu,tai smegenys, ir mazosios smegeneles kurios yra pakausio apacioje,ir isijungia tiktai tada kai mes miegame, ir tie sapnai eina is musu mazuju smegeneliu, dazniausiai sapnuojame tai kas nutinka paskutiniu metu, apie ka galvojame, ka isgyvename na vienu zodziu tai kas vyksta tavajame gyvenime suo metu, musu miegas yra 3 faziu, ir mes galime prisiminti tik antrosios fazes sapnus,kitu mes beveik niekada negalime prisiminti,antroji faze tuksta apie 20 minuciu,nors mums atrodo kad truko visa nakti,tai pati kieciausia miego dalis,kuri istringa i musu atminti. tad nereikia ieskoti reiksmiu nes musu tikros smegeys tuo tarpu ,kaip ir musu visas kunas ilsisi ir miega.

    svetur

  3. 1

    Sapnininke neradau, tokios reiksmes, todel ir klausiu. Nei demesio noriu, nei pykstames. Jokiu santykiu apart darbiniu net ir nebuvo, uztai ir keista...

    ievindra

  4. 1

    Arba labai nesutariat gal...

    Nojukas

  5. 1

    Paziurek sapnininke...manyciau nori is jos demesio, del to ir sapnuoji

    Nojukas