Atsakymai

  1. 2

    gerai romantike raso,jei jau lemta tau striju tureti tai ir turesi.Aisku kremai odai nepakenks.As netgi girdejau kad kitos su paprastu alyvuogiu aliejum tepesi ir stijos neivieenos neturejo

    sandi

  2. 2

    O kurias vietas reikia drekinti kad striju nebutu?

    korsakiene

  3. 2

    jau greit svorio priaugsi tai jokie aliejukai nepades, as ir paprastu kremuku padrekindavau pilvuka, oseip viskas taipat tik aisku stengtis maziau chemijos visokios naudoti kad leliui nepakenkt

    Kalnietiene

  4. 1

    as jokiu tepaliuku nuo striju netepiau ir neturejau ne vienos strijos. tie kremai nevisagaliai. jei bus lemta, tai ir atsiras strijos. ju atsiradima lemia odos struktura, jos elastingumas, o ne tai, kad tepi ar netepi kremu. aisku tepti gali, nuo to blogiau nebus, bet nevisada jie pasiteisina. o siaip visa kita as naudojau kaip ir visada, nieko specialaus nestukems neturejau.

    romantike

  5. 1

    Aš tepu tik nuo 20 sav. Kai oda tempiasi, atsiranda niežulys, tada jau reik intensyviau tepti ir dar lengvai pamasažuojant.

    marcipana

  6. 1

    nuo striju pilva ir sonus pradejau tepti nuo kokios 7-8 sav., naudojau is parduotuves krema nuo striju, bet paskui pakeiciau i vaikiska alieju, nes kremo kvapas ziauriai erzino, vos ne iki pykinimo (labai jautri kvapams pasidariau, dabar siek tiek maziau). dabar naudoju prancuzu profesionaliam naudojimui skirta krema nuo striju is ''Ericson Labaratoirie's''. kuo anksciau pradesi naudoti, tuo maziau turesi striju, arba isvis neturesi (priklauso individualiai nuo odos savybiu). visa kita, normali prieziura kaip ir pries tai.

    safariE

  7. 1

    Kiek mane informavo gine, kad nuo striju galima naudoti tepaliuka tik tuomet kai jau jos atsiranda, o pries tai tepti reikia tik tai su jonson aliejuku minkstinanciu oda...

    ErikaP

  8. 1

    del striju pati asmeniskai naudoju BIOoil, pradejau tikriausiai nuo kokios 10 savaites, kai tik suzinojau kad laukiuosi, tepu ryte ir vakare, o visa kita, tokia pat prieziura kaip ir nesilaukiancios moters:)

    xinesax

  9. 0

    erikaP- nemanau kad gine teisi, jog krema naudoti reikia kai striju jau atsiranda- jokie tepaliukai tada jau nebepades..
    strijos atsiranda kai labai greitai priaugama arba numetama svorio, tokie kaip ir odos plysimai.. visokie kremai nuo striju nadojami butent pries, kad oda butu pakankamai pridrekinta ir elastinga, jog augant svoriui ir pleciantis odai, neatsirastu sutrukinejimu..asmeniskai mano oda yra linkusi i striju atsiradima, bet stengiuosi saziningai kiekviena diena teptis.. tpfiu tpfiu tpfiu- kol kas pilvukas grazus ir nieko nematyt, nors jau priaugau 12kg viso(7men. nestumo)-labai tikiuosi kad ju ir neatsiras, ir galesiu dziaugtis grazia oda po nestumo :)

    safariE