• 23ats.

    keblus santykiai su mama

    kai mano mama suzinojo kad tuokiuosi ir laukiuosi leliuko, pasidare salta ir kitokia.. nebeskambina, nesidomi kaip jauciuosi.. o tikejausi supratimo, pagalbos, patarimu..
    dabar atrodo viena kaip pirstas esu..toks vaizdas kad net anuko nelaukia..
    kaip jusu santykiai su mamomis? ar jos jums padeda?

    korsakieneSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    turbut mano mama taip saltai reguoja nes man tik 20 :)

    korsakiene

  2. 4

    Manoji labai apsidžiaugė anūku, nors yra labai toli nuo čia, skaipu vis paskambina, pasidomi kaip gyvenam, kaip anūkėliai. Tu savąjai leisk apsiprasti, ji dabar gavo šoką, čia vedybos, čia leliukas, dar turbūt nesusidėliojo minčių savyje, turi praeiti laiko.

    iinnggaa

  3. 3

    gal nesitikejo kad taip greitai istekesi ir pastosi? mano mama kazkada man yra pasakius, kai pajuokavau kad as jau didele( gal kokie 24m buvo tada) - ''man visada buvai ir busi mano VAIKAS, kad ir kokio amziaus bebutum, 5m ar 50m!'' va kaip.. atsisesk ir pasnekek su mama, papasakok kaip tau sekas, pasakyk kaip jauties, ir kaip tau reikia jos supratimo ir palaikymo.. manau greitai galesi dziaugtis gerais santykiais su mama!

    safariE

  4. 3

    ir mano mama taip ragavo į mano pirmą nėštumą - net susibarę buvom.. jai ir vyras netiko, ir kad laukiuosi... tikrai buvau likusi viena, tik su savo vyru. po vaikelio gimimo viskas psikeitė - anūkytę labai myli ir nieko blogo daugiau taip nesakė... o ir dėl vyro apsiramino - suprato, kad neišskirs mūsų, tai ir susitaikė su tuo...

    Ineta_

  5. 3

    oi,mano mama ir su pirmu nestumu kai buvau ispradziu labai neigiamai i tai ziurejo irgi nepalaike manes,kai pagimdziau,tai nebuvo nei dienos kad nepaskambintu ir nesuzinuotu kaip anuke,ir su situo nestumu,kai pasakiau kad laukiuosi,tai sulaukiau neigiamos reakcijos,bet po poros dienu paskambino ir lig niekur nieko,bendraujam,susitinkam,ji mane visaip palaiko.
    Be to jus ne viena,o turit vyra ir leliuka po sirdim nesiojat,pamatisit su laiku mama apsipras :) turekit kantrybes :)

    Jolka123

  6. 3

    kai tuokiausi, man irgi tas pats buvo, kažkokie šaltesni santykiai su tėvais pasidarė. o su uošviais priešingai - jie patapo ypač mieli. bet tai buvo laikina.

    Linara121

  7. 3

    Mano mamyte superine... labai domisi, skambina, klausia kaip sveikata. Pro reta ir atvaziuoja. :) Labai laukia anukelio :)

    ErikaP

  8. 2

    pas mane atvirksciai buvo sesuo viresne ir tevas reagavo labai nekaip sake kad per jauni dar ir visa kita sesuo dvi savaites nesnekejo su manim bet poto abu susitaike su tuo ir eme dziaugtis ir laukti mano vaikelio o del santuokos su mano vyru nepriestaravo nes sutaria gan puikiai :) mama mano gyvena usieni ji nuo pat pirmos minutes kada pasakiau viska mane palaike ir as labai dziaugiausi ir esu dekinga jai uz toki palaikyma ir rupesti nesvarbu kad ji ir toli nuo manes :))

    lover19

  9. 2

    mano mama,kai laukiausi pirmojo sunaus,buvo ir kitokia,galbut del to,kad buvau nepilnamete...dabar ji visai kitokia...va ir siandien kalbejom telefonu,tai prase,kad atsiustumem foto mazyles,nes jau seniai nemaciusi...kadangi mamos gimtadienis 6 diena,zadu pastu siusti atvirute,tai tuo paciu nusiusiu ir anukutes nuotrauka :))

    Anonimas

  10. 2

    gal mama liudi kad jos mazoji dukrele uzaugo, kai gims lelius vel sugris... mano mama tai labai daug mum padeda,gyvena netoli, kasdien susimatom,kiap drauge tapo

    Kalnietiene