• 15ats.

    labai megstu makaronu patiekalus..

    apkepai, ivairus "jovalas" man labai patinka.. :)
    gal zinot koki skanu receptuka? nes maniskiai man jau atsibode, norisi kazko naujo :)

    korsakieneReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Labai megstu su grietineles padazu? ar gaminate tokius kas?

    korsakiene

  3. 3

    400 g makaronų
    Prieskoniai
    200 g Panevėžio file arba kitokio kumpelio
    1 svogūnas
    200 sūrio
    8 pievagrybiai
    Petražolių
    Gaminimas:
    Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kumpelį supjaustyti kubeliais, svogūną supjaustyti ir truputėlį pakepinti keptuvėje. Kepimo indą ištepti aliejumi, sudėti makaronus sumaišytus su svogūnu ir kumpeliu, sudėti pjaustytas petražoles, pjaustytus grybus ir kepti orkaitėje.Baigiant kepti sudėti ant viršaus tarkuotą sūrį ir akepi kol išsilydus.

    Laura86

  4. 2

    i pekepinta farsa ispaudi cesnako pora skilteliu, uzbarstai sviezio arba dziovinto baziliko, ipjaustai pora nuluptu pamidoru ir galiausiai uzpili truputi keciupo. Viska pakaitini kol sutirsteja ir uzpili ant spageciu.

    Sukapoji zalias petrazoles, ipjaustai svoguna ir ispaudi cesnako. Viska pakepini keptuveje. Pabaigoje idedi supjaustytus ir nuluptus kelis pomidorus.
    Isverdi makaronus.Juos pili i skarda ir uzpili pomidoriene. Baigiant kepti uztarkuoji surio

    ginnta

  5. 2

    as tai paprasciausiai apkepinu farsa ir sumetu jy y isvirtus makaronus uzpilu kecupo ismaisau ir valgom.

    vestina

  6. 2

    mano vyras skaniai padaro isverda spagecius,o keptuvej pakepa farsa su prieskoniukais,padazu as dar siek tiek surio uzsitarkuoju,niam niam.tik beda kad nezinau kaip jis ta padaza ruosia,nes savo paslapciu neisduoda:)

    sandritute

  7. 1

    isverdu makaronus,pasikepinu farsa keptuvej,ir sumaisau su apvirtais makaronais,dar surio uztarkuoju,pomidoru padazo.Man skanu,bet retokai valgom,nes ne visiem namiskiam patinka makaronai

    ruta26

  8. 1

    Aš tai ant išvirtų makaronų (karštų) užpilu tarkuoto sūrio

    Jorkaile

  9. 1

    Labai skanu i ta makaronu ,,jovala'' sumaisyti saldytu darzoviu skirtu kepimui, idet pakepinto farso su svogunais ant virsaus surio uztarkuoti ;-)

    Imbiere

  10. 1

    Mes darome paprastai, bet visiems labai patinka. Svogunus, paprikas supjaustytus siaudeliais pakepinam keptuveje, tada sudedame farsa, prieskoniai (druska, malti pipirai, mesos prieskoniai).Kai farsas pasidaro birus ir iskepes, mase sumaisome su Daumantu karaliskuoju pomidoru padazu. Isverdame makaronus (geriausia spirales arba vamzdeliai) ir viska sumaisome. Dar surio ant virsaus galima patarkuoti pries patiekiant. Skanu ir paprasta.

    kvapni_feja