Atsakymai

  1. 2

    kadangi mano plaukai labai tiesus tai labainorejosi garbaneliu. Man juos sugarbanavo ir truputi pakele i virsu. Plaukus papuose dirbtiniais perlais ir prisege nuometa

    ginnta

  2. 2

    paprasta is raitiniu garbanotu sruogu paaiskinau pati kirpejai kaip daryt :)

    lover19

  3. 2

    Pagarbanojo ir viršugalvyje sukėlė ir ištampė sruogeles

    iinnggaa

  4. 1

    mano sukuosena buvo is sugarbanotu palaidu plauku,virsugalvis siek tiek pakeltas,prisegta ruzavu gelyciu i plaukus:))grazi buvo sukuosena,man tiko ir patiko:)))

    vitalijus

  5. 1

    Ant šono suėmė,padarė gražų tokį panašų į kuodą,įsmeigė špilkų blizgių.

    aidaS

  6. 1

    As kuoda dariausi,man paciai graziau kai plaukai suimti,tuo labiau,kad peciai pliki buvo,tai man atrode kad taip tiko labiausiai.

    pavasarinuke

  7. 1

    Supyne labai grazu pynima is mano ilgu plauku ir isege geliu bumbuliuka sone, is priekio buvo kiek ilgesni kirpciukai subraukti ant sono.

    Meskeriotoja

  8. 1

    Gerai garbanas daryt tada, kai oras gražus arba plaukai laiko. Aš prašiau, kad kuodelį su garbanom ir po to labai džiaugiaus, nes oras buvo siaubingas, tai nieko man nebūtų likę iš tų garbanų.

    aureliukas

  9. 1

    visus sugarbanavo ,o prieki sukele ir sone buvo trys rozes gyvos

    jasulaitiene

  10. 1

    Man irgi kele nuo saknu, taip papute plaukus ir tada graziai subangavo atsiromis sruogomis. Atrode, kad turiu daug plauku :) Manau, dabar labai populiaru dayt sukuosenas is palaidu plauku. Kuodukai nebelabai madingi. Juk jei plaukai grazus ir ilgi, kam juos slept?

    Vita_321