Atsakymai

  1. 4

    gali pagal savijauta dazniausiai besilaukiancios berniuko mamos daug vemia

    Laimaxxx

  2. 4

    kiekviena motina jaucia kas gims :)
    as nuo pirmu dienu jauciu kad mergyte turesiu ir viskas.. dar net echoskopu niekas neziurejo bet as jau zinau :)
    ant bajerio skaitinejaus nete, yra visokiu lentuciu ten pagal metus, menesi kada pastojai ir t.t. ir tipo pasako kas gims :) nezinau kiek tiesos, bet man visos lentutes irgi sako kad mergyte..
    laukiu echoskopo :))))

    korsakiene

  3. 3

    kai [pimoios laukiaus, galvojau (ir visi taip sakė) - sūnaus. Gimė dukrytė. laukiusi antro, nebenoriu spėlioti, gegužės 18 echo darys...

    Linara121

  4. 3

    Jauciau kad bus sunus, o jis irgime, ir daktare echoskopu patvirtinimo. Mamos sirdis nemeluoja, pasikliauk savo nuojauta:)

    kvapni_feja

  5. 3

    Yra internete tų skaičiuoklių ir rusiškų ir kiniečių, bet koks procentas tiesos tame yra, tai neaišku. Nuojauta su pirmu nėštumu mane apgavo:)

    iinnggaa

  6. 3

    gali bandyti spelioti...tikimybe 50% kad pataikysi:)

    Fantazija

  7. 2

    nuspeja echoskopai...bet mano atvejis kitoks...kai buvau nescia susapnavau,kad turiu mergaite ir,kad ji lb grazi,tik jos veido sapne nemaciau,net vardu ja saukiau sapne,sakysit atsitiktinumas ar ne,bet butent ta varda ir uzdejau jai(daug galvojau koki varda isrinkti,tas vardas buvo mano sarase)...Po to sapno man nekilo abejoniu,kad gims mergaite,veliau ir echoskopas tai patvirtino:))))

    vitalijus

  8. 2

    niekaip nenuspesi. nebent kaip Nojukas sako - nuojauta gal ka pasakys, bet ir ji nevisada pasitvirtina. echoskopas gali tiksliau pasakyti, o visu tiksliausiai suzinosi kai pagimdysi :) nes ir echoskopai, neprofesionali giniu apziura ar leliuko netinkama poza iskrecia pokstu :)

    romantike

  9. 2

    Kiekviena mama tarsi nujaucia ka nesiojasi po sirdele :)

    Nojukas

  10. 1

    pas mane visi pagal pilvuko forma atspeja... o manau kad cia taip tik sutapimai.. dar sako, kad veliau isryskejanti juosta kur eina palei bamba, tai sako, jei ji "apeina" bamba tai ebrniukas, jei nutruksta ties bamba ir eina tiesiai tai mergyte. bet manau cia taip pat 50 ant 50 :)

    Adri