• 16ats.

    Pykinimas nestumo pradzioje. Man 13 savaiciu, jauciuosi tragiskai pykina baisiai, valgyt noriu labai,ka suvalgau isvemiu, su pirmu nestumu nebuvo taip net is tolo, ka jus mamytes tokiu atveju darote?

    gintarevilteMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    vienas pykina visa nestuma o kitas tik pradzioje ir gale. Mane daugiausia pykino nestumo pradzioje o kai kazka uzvalgydavau beproto kildavo rugstis. Tad pradejau valgyti labai daug morku, tas truputi padejo.

    ginnta

  2. 2

    pralaukti ir tiketis geriau kad bus

    sandi

  3. 2

    as du nestumus taip vargau,prasidejo pykinimai nuo 7savaiciu ir tesesi iki tol kol pagimdziau,vemdavau tiesiog tulzim,tai stengiausi rytais prie lovos nors koki sausaini pasidet kad iskart atsikelus suvalgyciau,nes ne tiek betampydavo,kai skrandukas pilnesnis budavo.

    sandradan

  4. 2

    cia nieko nepadarysi taip jau turi buti gerk vitaminus ir viskas bus gerai

    Laimaxxx

  5. 2

    apsisarvuok kantrybe ir lauk :)
    man 9 savaites, rytais su asarom keliuos kaip pykina..
    nera kitos mum iseities kaip laukt :)

    korsakiene

  6. 1

    užjaučiu,reik išlaukti,nes priemonių jokių nera deja...Man kažkiek padėdavo gazuotas mineralinis vanduo

    lira1111

  7. 1

    Nieko nepadarysi,reikia iskest,bent jau as laukiau kol praeis tas periodas,mane dazniausiai pykindavo rytais tad ryte stengdavausi nieko nevalgyt,o vakare budavo biskiuka geriau tai prisivalgydavau iki soties.Patardavo man rytais neislipus is lovos isgert stikline vandens,arba imbieras padeda nuo pykinimo,bet man niekas nepadejo,su lyg 4menesiu baigesi kosmarai,tada net akyse prasviesejo.

    pinakolada

  8. 1

    Praeis,kiekvienai skirtingai.Ieškok kažko,kas padėtų nuramint skrandį.Man padėdavo arbata iš uogienės,dar citrinos įdėdavau.Valgyk duoniukus,ar sausuolius kokius.
    Man irgi buvo taip,net svorio nukrito.

    aidaS

  9. 1

    man taip pat su antru nestumu buvo.bet istveriau.

    musiukas007

  10. 1

    Man su pirmu nėštumu taip buvo. Aš gulėdama valgydavau, pavalgius dar šiek tiek pagulėdavau ir paskui iš lėto atsikeldavau, nedarydavau staigių judesių, nes nuo visko pykindavo.

    iinnggaa