Atsakymai

  1. 5

    netikiu,kikvienas zmogus yra skirtingas,ir butu nesamone pagal vaikus lyginti ju tevus,o ypac is veido israiskos.

    sandradan

  2. 3

    netikiu ir nesu to girdejusi,kiekvienas zmogus asmenybe ir individualus

    ruta26

  3. 3

    netikiu,kiekvienas zmogus yra idividualus..
    pazystu viena seima..jie tokie megstatys "pasitusinti"visur ju pilna..o vaikutis toks ramutis..kol apsisuka..toks viska apgalvojantis..

    Fantazija

  4. 3

    neesu apie tai net girdejusi, netikiu

    vestina

  5. 2

    kaskaip neatkreipiau demesio

    sandi

  6. 2

    nesamone, juk negali vaikas nuolatos sypsotis, o jei vaikui ta akimirka liudna el tam tikru priezasciu tai ziauru jei aplinkiniai iskarto pagalvoja ''va jo tevai matyt pijokai''...as nepritariu siai nuomonei...

    Lukniukas

  7. 2

    As,manau,zinau,ka turi omenyje zaikiuks..,ir is dalies sutinku.Ne del krastutiniu "vertinimu",pagal tai,ar verkia vaikas,ar liudnas tuo metu,kai ji pamatai.Be to,manau labiau as sutikciau su tuo,ne kokia veido israiska vaiko,o elgesys,ypac kai vaikuciai buna grupelese.Sunus neina i darzeli dar,bet pas mus yra jo amziaus vaikuciu bureliai.Kai nueinam,labai idomu stebeti,kaip kuris vaikas elgiasi tam tikroje situacijoje..,va pagal tai,as siek tiek susidarau ir nuomone apie tevus.Man idomus psichologiniai dalykai,ir idomu stebeti vaikucius ypac,nes jie kol mazi yra kaip atversta knyga,be galo atviri ir dar be veidmainystes...Idomu stebeti,kaip kuris kazkurioj situacijoj tarsi susimasto :),pries pasielgdamas taip,o ne kitaip,kitas issigasta,kitas kur nors puola,uzsigauna,o tada buna atsargesnis,trecias,net uzsigaves,elgiasi lygiai taip pat ir kita karta,patinka stebeti,kaip vaikutis reaguoja i sakykim naujus vaikucius burelyje,kaip elgiasi su jais,idomu stebeti,kokie dalykai vaika domina,kaip mazylis reaguoja "kritineje" situacijoje :),kai jam kazko negalima..Na daug tokiu subtilybiu,kurias patinka analizuoti..,ir isties,tokia padraika nuomone,kaip matytas ta minute liudintis vaiko veidas kazkur gatveje..,gali buti labai klaidingas.Nes "imatyti" vaiko vidu nors siek tiek is isoriniu pozymiu ir tuo labiau susidaryti nuomone pagal tai,kokie tevai..,butinas,manau, ilgesns kontaktas su vaiku.

    geguziukas

  8. 2

    netikiu tokiais dalykais ,nes kartais linksmu tevu vaikas visada buna liudnas , kiek pastebejau kad ponu vaikai visada buna viskuo nepatenkinti ,susirauke ,o paprastu zmoguciu vaikai linksmi ir mandagus buna ,taip kad manau nuo to nepriklauso tikrai.

    lina38

  9. 2

    Nemanau kad pagal vaiko veiduka galima sprest apie tevus,nes maza ko tas vaikas gali buti liudnas ar nepatenkintas.

    Lafe

  10. 2

    kad pagal veido israiska tai netikiu. Kiekvienas vaikas ar suauges zmogus yra skirtingi. nors gal gali kazkam tai ir atitikti. Juk visko buna.

    Lanta