Atsakymai

  1. 4
  2. 2

    neplyšau nei su pirmu, nei su antru vaiku;))))

    pupa34

  3. 2

    man irgi kirpo kad neplysciau uzgijo per nepilnas tris savaites,labai saugojausi ir visiskai nesedejau,beto vyras labai padejo ir kai kur net pakeldavo,del pienuko tai net nezinau jei reiks gerti antibiotikus tai manau neisvengsi misinuku,juk tavo sveikata irgi labai svarbi,linkiu kuo greiciau pasveikti:)

    rujga

  4. 2

    man tai kirpo, kad neplystu!

    Ilona

  5. 2

    vajei vajei geriau jau neikam tokiu nesamoniu kaip man merginos :)mane siuvo tirpstanciais siulais kurie ta pacia diena isejo "saibom"o kadangi buvo savaitgalis tai mane apziurejo tik pirmadieni ir tai pati kai paprasiau-issizioja visi ziurejo, kaip taip gali buti-tai po keliu dienu su pilna narkoze siuvo is naujo jau normaliais siulais kuriuos iseme, o dabar dar ir vidinis islindo kuris neistirpo-o ana nakti vel pradejo baisiai skaudeti, einu pas daktare, sako baisu kad nebutu koks puliavimas isimetes0paskirs gal antibiotiku, baisu nes mazyli savo maitinu pati, ir taip noriu dar maitinti-man taip patogu, gal ka patartumet kaip issaugoti pienuka?

    Anonimas

  6. 2

    Gimdziau pries tris su puse men.Ir vis dar jauciasi plysimo pasekmes.nors gyjau tikrai greit.Siules istirpo jau po triju sav.

    rimrem

  7. 2

    Man taip pat tokia beda buvo istikusi, bet nuo gimdymo praejo menesiukas, o jauciuosi beveik puikiai. Karts nuo karto paskauda, bet jau sedet galiu. Ir i sokius jau nueiciau :)

    Irma

  8. 2

    nuo skausmo man siltos pusles padedavo

    zioli

  9. 2

    as plysau per gimdyma ir nemazai,nes kai maciau kaip siuvo tai daug siulu sunaudojo:),dabar jauciuosi puikiai,viskas sugijo aisku pradzioj buvo nekas.O kokios bedos tau dar yra?

    iirina

  10. 1

    as per pirma gimdyma buvau plysus, ir gijo irgi ilgai. Negalejau sedeti, skaudendavo..

    Jorkaile