• 12ats.

    Man pakilo temperatūra iki 38.4. Nieko neskauda - tik labai blogai jaučiuosi, o turiu trijų savaicčių dukrytę ir maitinu savo pienuku. Kaip galiu sau padėti? Ar galiu gerti liepžiedžių, čiobrelių arbatas, o kaip paracetamolis, jei pakiltų temperatūra dar aukščiau?

    rujgaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kiek pamenu,kai maitinau,buvo sukilus temperatura tai leido paracetamoli ir maitinimo neleido nutraukti

    staponkute

  2. 4

    Jeigu kruties uzdegimas ir pakilo temperatura tai butina maitint nenutrauk. Zinoma gerk visas arbatas, kuo daugiau skysciu vartok.Ir gerk vaistu tik neperdaug.

    austeja0809

  3. 4

    Buvo ir man sukilusi temperatūra,kai vaikas buvo mažas,tai gydytoja liepė būtinai gerti daug arbatų(tik jas pasidaryk tokias silpnesnes),paskui naudojau Aflubiną ir būtinai liepė maitinti vaiką.O dėl paracetamolio tai jį taip pat leido vartoti,bet man jo neprireikė...

    debesėlis

  4. 4

    man irgi taip buvo, konsultavausi tada su gydytoja, savo mazyte galima maitinti iki 38.5. Paracetamolio galima ir arbateliu galima tik neperdaug. Sekmes, daugiau stenkis guleti.

    zioli

  5. 3

    Kai man buvo temperatura geriau ibuprofen, ji galima vartoti maitinant. Liepziedius irgi galima

    Indruke

  6. 2

    Paracetamoli patartina vartoti, kai temperatura aukstesne nei 38,5. Gerk siltus (bet ne karstus) skyscius. Galima vaistazoliu arbatytes, bet nereikia padauginti, nes tai kaip bebutu visgi yra sioks toks vaistas, kuris nukeliauja i pienuka. Gerk vandenuka. Arbatytes pabalink pienu. Ir butinai nenutrauk maitinimo. Daugiau poilsio, miego, pakankamai skysciu - ir viskas turetu issispresti. Sveik.

    Loreta

  7. 2

    ir man teko su tuo susidurti. geriau paracetamoli ir maitinau. kudikeliui nieko nenutiks. gydikis ir sveik:)

    ausra2

  8. 1

    paracetamoli gali gerti, net maitinant

    Jorkaile

  9. 1

    na ir as turejau temp,tai man leido gerti tik analgina.

    daina

  10. 1

    Manau kad reiketu nueiti pas gydytoja arbtas galima gerti nieko vaikuciui nepakenks bet maitinti su temperatura tai abejoju kad galima manau piena nutraukineti raiketu kol pasveiksite..

    Anonimas