• 8ats.

    kas tai galetu buti, akis pasruvusi karauju ir labai skauda,esu nescia 5 menesyje???

    nesu uzsigavusi, ar susitrenkusi,tiesiok jauciu begalini skausma akies viduje,ji visa pasruvusi kraujosruvom, negaliu vartyti akies is skausmo, ir skausmas einana i galva kai mirksiu ar bandau vartyti aki,buvo taip su pirmu nestumu,uzeidavo daznokai ir praeidavo po kokios savaites, po to vel atsinaujindavo , dabar vel kartojasi, bijau kad nebutu perdaug pavojinga,gal kas zinote kodel taip yra?

    sveturMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    truko kraujagysle,del to ir pasruvo,gal spaudimas pakiles,reikia gydytojo konsultacijos

    ruta26

  2. 3

    Pakiles akies spaudimas, arba siaip spaudimas staigiai pakilo, arba truko kraujagysle akyje. geriau kreipkis pas medikus. Tokiais dalykasi nepajuokausi.

    Anonimas

  3. 3
  4. 3

    o kai taip vyko pirma karta ar lankeisi pas gydytoja>ka ji sake? jei ne manau reiketu butinai apsilankyti,man taip nera buve..

    sandritute

  5. 2

    tai va ir as taip manau ,kad del pakilusio spaudimo, na eisiu siandien pasisnekesiu su daktare.

    svetur

  6. 2

    nesilankiau , nes kazkaip praeidavo savaime, bet manau kad cia nera labai gerai, ir tas skausmas toks astrus,gal reiketu pasisakyti mano daktarei. bet gal kam taip yra buve , tad gal kas zino kodel?

    svetur

  7. 1

    Jeigu trūko kraujagyslė, padės ramunėlių kompresai, o šiaip, profilaktikai - askorutino tabletės (vit C ir rutinas), šie vitaminai stiprina kraujagysles. Man anksčiau tokie dalykai dažnai kartodavosi. Tačiau vis tiek reikia pasitikrint pas okulistą, o gal tai , neduok Dieve, uždaro kampo glaukomos priepuolis, tada reik kuo skubiau gydyt, kad išsaugotume regėjimą.

    marcipana

  8. 0

    na,akis ar labiau paraudonavo, tad nuvikau pas i greitosios punkta, tai man paspaudinej kakla galva ir nugara, pasake kad tai raumenu nervu uzdegimas, o paklausus kodel akis skauda ir kraujosruvu pilna, pasake kad nesupranta kodel, neturetu taip buti ,pasake kad nieko nerado ir jei jausiosi blogiau tai sugryzti, ar jei nebematysiu u ta akim, tai va tiks ir patikrinimas,skundziausi galvos svaigimu,skausmu,akies skausmu ir kraujosruvomis,o jie man nugara spaudineja...

    svetur