Atsakymai

  1. 3

    oj budavo ir man gerk daug arbatu kurios pravaro pusle mama patare man petrazoliu arbatos gert tai pabandyk ir vaistineje nueik yra tokiu kapsuliu geru parduoda nuo puslelines paklausk staigiai nuims :)

    lover19

  2. 3

    mane pries gimdyma taip pat kankindavo pusles uzdegimai tai as gerdavau daug pertazoliu arba vaistineje pirktos nuo pusles uzdegimo arbatos, nuo skausmo nospa o nuo pacio uzdegimo vaistus 5-nok. Bet siuos vaistus reiktu pradet gert kai tik pasijautei blogai, nes kai jau skausmas isigazuoja jie nelabai efektingi nes ju sudetis yra is zoleliu

    ginnta

  3. 2

    padeda miskauogiu arbata pirmas veiksmingas vaistas tet lb neskani:)taipat furadoninas gerai padeda bet jis tik su receptu db,pati pastovei kenciu pusles uzdegimus tai lb saugau kojas kad neatsaltu nes tada jau viskas bent jau man:)o profilaktiskai kad nesikartotu patarciau pagerti urinal ten yra spanguoliu ekstraktas tikrai veiksminga:)

    Laura86

  4. 2

    gerk spanguoliu sulciu,nusipirk vitaminu is spanguoliu,labai padeda.

    marinaaa

  5. 2

    jo mergytes zinau kad spanguoles padeda kad kojas saugoti ir netik,kad nepersalti ir.t.t kankinuosi su pusle nuo 16 metu o dabar jau 26 man zodziu erzina visaip kaip tik ymanoma tiek skausmai,po gimdymo praeja buvo pora metu,ir va dabar pastojau vel pradejo erzinti taip nemalonu ir pastoviai pati suirzusi bunu,na kurioms taip yra ar yra buve manau mane tikrai supras:)

    gintarevilte

  6. 2

    spanguoliu tabletes siltas vanduo ant piovo ir tarpkoji pusleliu arbata labai saugok kojas

    Laimaxxx

  7. 1
  8. 1

    ziuriu niekas nepapasakojo seno gero metodo-garu voneliu. Uzsivirini vandens, supili ji karsta karsta i puoda, o tada tupi ant jo, uzsidengus kojas ranksluosciu (kad garai neiseitu).. Siaip kuo karsciau tuo geriau, bet ziurek nieko nenudegink, tai jei labai karsta atklok ranksluosti ir isleisk garus. Man mama taip liepdavo daryti-100 proc padedavo ir tik pries kokius metus kazkur atradau, kad spanguoliu arbata padeda. Sekmes!

    1dziuls

  9. 1

    spanguoliu ir brukniu arbatele gerk.

    1dziuls

  10. 1

    zinau mergytes as ta furodanina,jis mano mamai,ir sesei padeda man jis jau per silpnas,esu isbandziusi daug visko,net pas spec gydytoju buvau ,as vasara net su vilnonem kojinem miegodavau labai bijodavau kad tik nesuskaustu pusle,aciu labai jums uz savo patarimus:)

    gintarevilte