• 8ats.

    dirzas nesciajai. Koki dirza pilvukui rinktis?

    Mamos, gal kas turit patirties tokiuose dalykuose? Koki dirza pilvukui rinktis? Vis ziurineju internetinese svetainese, taciau ju ten tiek daug ir ivairiu, kad net nezinau kaip issirinkt is tokios gausybes.O gal kas turit ir jums nebereikia? Nupirkciau is jusu tuomet :)

    EgloneKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jeigu gerai pamenu, pirkau pavadinimu "Gerda" diržą (eurovaistinėje). Nešiojau, labai jis man pravertė, net ir po gimdymo dar buvau užsidėjusi. Galiu parduoti už simbolišką kainą. esu Vilniuje, rašyk į AZ.

    elegancija

  2. 2

    geriausia rinkits toki, kad nespaustu ir butu patogu.. jei pilvelio i apacia netraukia labai, tai gali ir be jo issiversti..skaiciau kad geriausia rinktis issimatavus juosmens apimti + 4-5cm, nes pilvelis dar augs.. pati pirkau Kaune, parduotuvej nescioms, tai galejau pasimatuoti.. kartais uzsidedu, jei reikia kur daugiau pavaiksciot, bet kadangi mano lelius labai zemai pilve visalaik malasi tai jam tas dirzas nelabai patinka, iskart pradeda sonus mano trankyt :))

    safariE

  3. 1

    Aš euro vaistinėj pirkau tai gal apie 60 Lt mokėjau.Pirkau ketvirtam mėnesį,nes patartina pradėt nešioti.

    aidaS

  4. 1
  5. 1
  6. 1
  7. 1

    as turiu nusipirku uz 70 lt ir nenesiojau,man buvo nepatogu :) nors buvo gresiantis persileidimas gydytoja liepe n esiot,bet nenesiojau.

    marinaaa

  8. 0

    as pati taip pat turiu isigujus dirziuka is euro vaistines. kasdien jo nenesioju, nes nematau butinybes, uzsidedu, kai nusimato ilgesni pasivaiksciojimai ar kelione masina, nes jis man ir nugaros skausma siek tiek mazina. labai dziaugiuos situo pirkiniu :)

    Anonimas