• 14ats.

    kaip vonioje pasalinti juodus ruozus aplink pacia vonia ir tarp plyteliu, soda ar actas VISISKAI nepadeda...

    kaip suprantu tai yra kazkoks pelesis, bet duris po prausimosi vonioje stengiames palikti atviras, kad nesikauptu ten dregme, bet vistiek atsirado tarpais juodu vietu, kiek zinau gali mazus vaikus uzpult astma nuo grybelio vonioje,,,turit gal patarimu,is anksto aciu :)

    CARIBIOBuitinė chemijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš irgi turėjau tokią problemą, jau galvojom lupti apvadus prie sienos aplink vonią. Bet patarė išvalyti su DOMESTOS. Ir tikrai, padėjo, išvaliau viską kuo puikiausiai, nors galvojau nepadės.
    Užpyliau Domestos ,palaikiau ir su šepečiu patryniau. Gal ir kiti panašūs plovikliai su balikliu padėtų, bet mano vonią išgelbėjo Domestos.

    elegancija

  2. 3
  3. 3

    tai pas tave greiciausiai pelesis.. pirkknors kur sudetyje yra chorkalkes (nezinau kaip tikslia vadinasi, bet supranti ka turiu omenyje) yra toks tirpalas bleach yra ace, dar mano mama belyzna(rusiskas) vartodavo, anksciau budavo sausi chlorkalkes milteliai, bet manau ir kitokiu tu tirpalu yra tada suvilgius-uzpylus palaikai ir vandeniu nuskalauji..

    vejune

  4. 2

    as naudoju klin labai gerai valo

    Laimaxxx

  5. 2

    As tai ipurskiu ant tu nesvarumu Cilit Bang, berods su oranzine etikete, palaikau koki pusvalanduka ir viska valau su kempineles astriaja puse. Man tai isnaikina :)

    Eglone

  6. 1
  7. 1

    Ace baliklio ir vandens misiniu galima pasveisti pajuodimus.

    Imbiere

  8. 1

    Viena karta pas mama pamaciau,baltut baltutele vonia,nors jo tokie nebuvo...Sake,kad sveite su skalbiniu balikliu lelija ar pan...

    Amorsita

  9. 1

    Cilit Bang isvalo viska :) o siaip jei ka dar ir tualeto valiklio (tarkim Domestos) gali pabandyti-irgi buna padeda :)

    1dziuls

  10. 1

    Man geriausiai padejo tai toks valiklis-Pufas. Jis berots wadinasi taip ''PUFAS KOMETA pelesiu waliklis''tik reikia rinktis ta kuris yra su purkstuku (nes ju budawo dwieju rusiu su purkstuku ir be,tai tas kur su purkstuku labai geras,o kur be purkstuko-tai blogas) Wa,mes jy pirkom Senukuose,nes tokios parduotuwes kaip maxima juo neprekiauja. bet tikrai werta nuwaziuot ir nusipirkt,praeitais metais kainawo apie 20lt jis,bet tikrai super dalykas! Wiska isgriauzia,net sweist nereikia! Mes wa wel ruosiames sita daikta pirkt,nes isikelem y nauja buta tai ten wonia nekokia:/ nes jis netik pelesi walo,bet ir wisas kitas ziaurias demes, kwapelis aisku nekoks -hlorkalkiu- bet werta!

    Pingvin