• 31ats.

    Mes su sese auginam mažylius, tarp pirmųjų 3,5 mėn. skirtumas, o tarp antrų tik 2 mėn. Ar jūsų mažyliai turi vienmečių pusbrolių ar pusseserių?

    JulantaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Musu mazute turi pusesere 2 menesiais jaunesne ir pusbroli 6 menesiais jaunesni, o dar drauge 3 savaitem jaunesne yra :)

    almyte7

  2. 5

    Mano vaikas turi dvi pusseseres panašaus amžiaus,viena pusę metų vyresnė,o kita 9 dienom jaunesnė...

    debesėlis

  3. 4

    Taip pas mano vyrą šeimoje taip gavosi, kad jo brolio žmona pasigimdė gruodį, sesė kovo pradžioje, o aš kovo viduryje, Taip kad mūsų vaikučiai visi vienmečiai ir skirtumas labai nedidelis.

    Estėja

  4. 4

    Taip. Maniskiui dabar 2metukai ir 2 menesiai, o mano sesrers vaikui 2 metukai ir 4 menesiai. O dar mano dvi drauges turi vaikus, abiems dabar po 2 metukus. O viena pazistama turi vaika, jam po 4 menesiu bus dveji.

    kristinuteee

  5. 4

    mes neturim, nuo jauniausio pusbrolio 9 metai skirtumas... bet tikiuosi, kad ir panasesnio amziaus greitu laiku atsiras :)

    Ausrute

  6. 4

    mano tai ir neturi :(

    Ilona

  7. 4

    Gimineje pas mus yra pusseseres mergaite 3 menesiais vyresne, kitos pusseseres mergaite 1 metais jaunesne, o draugu visos mergaites mazdaug 3-5 menesiais vyresnes ir viena pusmeciu jaunesne. Tai mano berniukas tures dideli pasirinkima, nes aplink vien mergaites :)

    Agne

  8. 3

    Maniskiai abu turi po panasaus amziaus pusbroli. Vyresnelis yra 2.5men jaunesnis uz savo benrdaamzi, o jaunelis 0.5men jaunesnis uz saviski. O va busimam treciam, tai artimuju tarpe nenusimato bendraamziu...

    trejetukas

  9. 3

    Už pusseserę dukra jaunesnė 4mėn. Bet mes su savo geriausia drauge ir kaimyne turime 15-metes dukteris, o dabar pusės metų skirtumu pasigimdėm sūnelius. Dukros geros draugės, tikimės, kad ir vaikinukai paaugę kartu "zbitkas" krės :)

    Roma

  10. 3

    mano dukrytei 2 metukai, o puseserės mergaitei 3m, tai jos labai gražiai žaidžia ir sutaria, o mano pagrandukui 5 mėn., puseserės mažiui 3 mėn. ir laukiam dar vienos puskės mažiuko kur gims gegužę, turbūt irgi berniukas, kai jie paaugs smagu visiems bus.

    auvilė