Atsakymai

  1. 8

    Asmeniskai mane tai paliko del kitu, kurios gali laisvai gyventi ir tai joms malonu. Is pradziu buvo sunku, galvojau,kad neistversiu viena su kudikeliu pilvelyje. Bet esu dekinga visiems draugams ir aplinkiniams, kad jie mane beprotiskai palaiko ir zinau, kad net kada galiu kreiptis i juos. Zinau, kad atsiras vyras,su kuriuo sukursiu seima ir busime visi laimingi. Tik nereikia pasiduoti :)

    Nojukas

  2. 8

    Taip,as esu vienisa mamyte.Ir del to visai nestresuoju, turiu aplinkiniu palaikyma ir gyvenu del savo mazylio.

    Nojukas

  3. 7

    kartais kai susipykstu su savo vyru, pagalvoju kas butu geriau jei ji palikciau ar gyventi su juo, tad nezinau ar istverciau vienisa be kokios artimuju paramos, nes neturiu nei vieno artimo salia manes. manau kad mamytes vienisos turi buti labai tvirtos asmenybes ir stiprios gyvenime. didzuojuosi tokiomis stipriomis moterimis, manau jos stipresnes uz bet koki vyra, nes tik mes moterys suprantame ka reiskia nesioti kudikeli savyje,ji pagimdyti ir uzauginti.

    svetur

  4. 6

    likau viena kai buvo 4men nestumo, paliko del blondines ilgais nagais...liepe darytis aborta...nu ir ka zliumbiau skaudejo labai...bet istveriau pasakiau sau kad del vaikiuko turiu but stipri ir kad skaudes jam dvigubai negu man dabar...pasigimdziau auginu vaikiuka ir esu patenkyta tetuka padaviau i teisma ryt eisiu i anstolius, jam esu beda :) ir dziaugiuos tuo kad esu jam kaip kosmaras kuris nepaliks niekada :) ir zinau kad jis gailis ir tegu griauzia save visa gyvenima nes jau nebenoriu su juo buti kaip jis nenorejo kai man buvo sunku... tikiu kad gyvenimas yra teisingas uz bloga atlygina blogiu. dabar kai sunui 11men tikrai jauciuos labai stipri kad tiek iskenciau visko o buvo daug daug skausmo ir asaru ir tai laikau isbandymu :) turiu gera drauga ir esu laiminga, gyvenimas atima ir duoda :) bukit stiprios ir gyvenkit del saves ir vaikiuku ;) viskas iskenciama po niurios dienos ateina sauleta ;)

    penktadiene

  5. 4

    na tokie vyrai veliau ar anksciau atsieima uz savo klaidas ir skausma kitiems. esi labai riztinga moteris, na jei mane isduotu ir as net neabejociau paliksciau ir tiek, juk yra pasaulyje tiek vyru kurie troksta seimos ir seiminiskos moters. malonu kad turi artimuju rata, as esu labai vienisa, taip gyvenimas susikloste kad praradau visus savo artimuosius ir draugus, tad esu viena tik su savo vyru, tad kai yra sunkios valandos neturiu net kam paskambinti ar su kuo pasisneketi, labai sunku taip.

    svetur

  6. 3

    Labai gerbiu tokias moteris, kaip Jus. Kartais pati ant saves supykstu, kad retkarciais bunu per grubi ir per griezta savo vyrui, nors jis manimi labai rupinas tiek dabar kai laukiuosi, tiek iki nestumo. Nenusiminkit, esat saunios, stiprios moterys, pasitaikys jusu kely ir normaliu vyru :)

    Eglone

  7. 3

    kai iskart pagimdzius pirmaji vaikeli pastojau su antru buvo baisu ir man, ir vyrui. Daznai pykdavomes ir jis iseidavo kur nors pas draugus.. Oj verkdavau, vis galvodavau, kad reikia skirtis.. Taip baisu buvo.. Jauciausi vienisa nescia ir dar su maziuku ant ranku. Galvodavau kaip as su dviem kudikiais susitvarkysiu, kaip reikes gyventi.

    Galiausiai issiverkus nurimau ir nusprendziau, kad kad ir kas nutiktu turesiu mylimiausius vaikucius ir padarysiu del ju viska. Ir kad geriau buti viena, nei su netikusiu vyru.
    Aciu dievui mano vyras susitvarke ir dabar viskas gerai.
    O siaip, sekmes ir stiprybes vienisos mamytes! Juk jus niekad nebebusit vienos-turesit mazuosius savo kudikelius!

    1dziuls

  8. 2

    jūs šaunuolės ir tokios stiprios pagarba jums

    irma1

  9. 2

    Vajei vargsiuke, sunku kai neturi aplinkiniu paramos.Na bet nenusimimk,gyvenimas tesiasi, kelk galva auksciau ,pasitikek savimi ir viskas bus gerai :)

    Nojukas

  10. 1

    pasirodo yra mamyciu labai stipriu, saunuoles.

    svetur