Atsakymai

  1. 5

    Mano paneles vis ka nors iskrecia. jei jau kuri laika labai ramu buna, tai jau zinok, kad kazkas vyksta. Karta nuo virtuves stalo nusieme dubeneli su burokeliu sriuba, ja papyle ant zemes ir abi atsigulusios ant pilvuku srebe net cepsedamos :) Is pradziu kiek susinervinau, kad visi svarus drabuzeliai paraudonavo, bet po to visa situacija pasirode juokinga. Svarbiausia, gavosi sauniu nuotrauku atsiminimui :))

    Loreta

  2. 4

    mazasis padovanoja man po isdaiga kiekviena diena:)blogiausia isdaiga iskrete kaip sudauze nuo uosviu ir tevu dovanota vestuvine zvakide,tada net asaros nuriedejo:(

    mamulis

  3. 3

    Maniske tai buvo man sienas apipaisius su piestukais, tai galvojau kad sproksiu is pykcio. Pro balkona daiktus ismecius. :))

    kristulele

  4. 3

    Maniskiui dabar 1 m. 3 men. tai viskuo domisi, visur lipa ir kasdien kokia smulkmena iskrecia. Jei tik kazka mama veikia, tai mazius ranka idomu uzsiemima, jam labai patinka iskraustyt siuksliu deze, po virykle atsidaro stalciu isima visas kepimo formas lipa ant ju kad matytu kas ant stalo padeta, galetu pasiekti. Praeita diena kai siurbiau ilindo i vona (ten visada nesa rubus skalbenke,tai galvojau vel ta daro) atsidare spintele,ispyle miltelius as puoliau, susurbiau,omano vandens siurblys uzputojo, pradejo visa nesvaruma purkst ant sienu, manes,vaikui buvo juoko. Leidziu zaist su puodais kai buvo atejus kriksto mama,mazasis paemepuoda ir mete ant zemes ta pradejojuoktis, tai kita diena paemekosesleksteleir kad sveite, buvom abu grazus ir sienos su grindim taip pat. Na o siandien (turim kampeli su gelem ir fontaniuku uz sofos ir dar didele zaislu deze uzstatyta, kuria jau sugebejo nustumt) iskapste zemes is vazono,nusivale ranka i persiko spalvos lovos krasta ir is fontano vandeni islaiste :)

    gitaniux

  5. 3

    O mano mazius viena karta irgi man pridare. Nueme pampersus ir begiojo nuogas, o po kurio laiko nesa man knygute (kaip padekla), o ant jos prikakuota. Atnesa man, padeda ir sako:"Mama, niam-niam". Vyras niekaip negalejo sustoti juoktys. Sake:"Koks geras vaikas, mamai atnese valgyti".

    kristinuteee

  6. 3

    Čia ne vaikiukas pridirbo, bet labai juokinga ir susiję su vaiku:) Taigi, turi mano mažius tetą, kuri užsienyje studijuoja (sesutė mano). Ruošėsi ji atvažiuoti velykinių atostogų ir labai norėjo jam rūbelių atvežt. Paprašė, kad parašyčiau visus dydžius vaikio. Niu aš ir surašiau, kad 60 cm, 6 kg ir 3 mėnesiai. Vakar ji atskrido ir tokių gražių dovanų pridovanojo...Tik visos didokos, bet juk išaugs, pagalvojau:) O ji man aiškina, kad nuėjo i parduotuvę ir paprašė rūbelių trijų mėnesių metro dydžio kūdikiui:))) Sako, kad pardavėja laaabai keistai žiūrėjo. Aš, iš pradžių nesupratau, iš kur ji tą metrą ištraukė. Pradėjus aiškintis paaiškėjo, kad ji susimaišė ir nusprendė, kad metre yra 60 cm. Tai juokėmės ir visą vakarą kartojau, kad metre yra 100 cm:))

    Iga

  7. 2

    maniškiai buvo 2.5m. močiutė nusivedė i darbą(mokyklą). mergina vaikštinėjo kieme tarp vaikų, po skambučio į pamoką, subėgo vaikai, o mūsų panelytės nėra. sukelta buvo visa mokykla. po 15 min. budinti pamatė, kad grįžta panelė gatvele į mokyklą. pasirodo buvo nuėjusi pas draugę paimti kačiuko, kurį norėjo parodyti mokyklos vaikams.

    Julanta

  8. 2

    Maniskis dar maziukas, bet jau ka nors pridirba. Paskutini kart tai ne is gerosios puses pasirode. Ant puoduko sestis nenorejo, bet po poros minuciu prikakino i pampersa, nuprausiau ji ,sutvarkiau ir paleidau plika pasibegiot. Kai isejau is vonios, ziuriu, ant grindu kruvele kakio padeta, o vaikas tik atsistojo ir nuejo savo reikalais. kas man beliko, tik pasikasiau pakausi ir ejau grindu valyt. :) o vyrui taip juokinga buvo.

    Agne

  9. 1

    nesmagi isdaiga-istrauke rozete su visais laidais

    ruta26

  10. 1

    Manasis yra isberes kruopas, miltus, suterliojes su jais visas grindis.

    Jorkaile