• 19ats.

    pagimdziusioms

    ar jums buvo, kad po gimdymo pirmuosius menesius pamirsdavot ar padejot daikta i vieta? ar susimokejoot uz ka turejot? ar padaret ta ta turejot padaryt? toks laikinas proto uztemimas?

    CARIBIOMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    neissigandai kas su tavim darosi? nuo ko taip buna? del to, kad vaikas atima miega nakti ir jauteisi issiblaskiusi?

    CARIBIO

  2. 3

    ziauru su ta orkaite, o jei ne duok Dieve kas blogiau butu arba mama nepastebetu, siaubas... tai vat ne visiems buna, mane broliene perspejo tai galvoju gal tik jai taip yra buve... :)

    CARIBIO

  3. 2

    pirma menesi as is viso ''plaukiojau'',nuejus i parduotuve nebezinodavau ka pirkt,atmintis ir iki gimdymo, ir po jo nekokia.Cia ne,tik mane taip veike,mano vyras gal tris kartus vaziavo gimimo liudijima isimt,bet vis ka nors pamirsdavo pasiimt,zodziu abu jautemes kaip is dangaus iskrite...

    vitalijus

  4. 1

    Buvo atminties praradimai. Švelnūs

    Auksare

  5. 1

    na taip..pradzioje buvau,gan isiblaskius ir pamirsdavau begale svarbiu dalyku..su laiku viskas gryzo i savas vezias

    Fantazija

  6. 1

    Ojjj...ir dar kaip buvo ir dabar dar yra...vaikas pirmas,tai issiblaskymas ir uzmarsumas neapsakomas-katik turejau ir neaisku kur padejau...atrodo nejau is kambario,o rasdavau ir vonioj ir pan...:DDD
    Ir dabar su maitinimu taip yra-misinukas kas tris valandas-praeina valanda kokia ir as jau uzmirsus kada maitinau...tai kiek man depresijos buna-pamaitinsiu anksciau,tai apkraus skranduka,o jei zys ir nores,o as neduosiu nors laikas jau...na daug tokiu panasiu situaciju...

    Gyvaciuke

  7. 1

    jo, buvo taip. atmintis stipriai slubavo, net neatsimindavau kada valgiau ar isvis valgiau, bet nespejau tuom labai susirupinti, nes si "negalia" neilgai truko :)

    romantike

  8. 1

    Na,man lyg taip istisai nebuvo,bet pro reta pasitaiko visiems:)

    Bosiene

  9. 1

    man nėštumo taip pabaigoje buvo , pastoviai išsiblaškius ir pamiršdavau kur ką padėjus, atrodo lyg atmintis sutrikus buvo..

    laimike

  10. 1

    man taip buvo, gal koki pirma menesi, na nezinau kas man pasviete, bet turejau nusipirkusi toki dezinfikacijai buteliukams is philips, tai sukroviau i ji visus naujus 6 buteliukus nes buvau ka tik gryzusi is ligonines ir drasiai ikisau i orkaite su tuo visu desinfikliu, taip ir pamirsau, pamate mama kai is orkaites pradejo rukti dumai, na kas liko is visu buteliuku ir tos desinfikavimo dezutes tai net nekalbu , viskas i viena kruva susilyde, tad begau is naujo pikti viska, tik va i orkaite jau nebekisau nieko, patikekit kazkaip keistai protas pasviete ta karta.

    svetur