• 9ats.

    Kokias dazias dazant plaukus isgaunama tokia spalva kaip pas "olia olia mergaites"? Spalva pas visas visiskai vienoda, bet neina juk visos pas ta pati kirpeja... Kokia jusu nuomone apie tokia spalva?

    Mamytes, kurios turi tokius plaukus kokias dazias dazote?

    ingriVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tai ne spalva,o peroksidas :) Na,o kad nebutu geltoni,kaip visciuko ant balintu dedamas pilkas naturalus atspalvis.Taciau toks rezultatas isgaunamas negreitai,nes kitu atveju plaukai nukristu nuo galvos ;)

    Amorsita

  2. 2

    Tiesiog naudojamas peroksidas ir tonavimas, kad nebutum visciukas:) Buvau blondine daugeli metu, balindavau plaukus kas 1.5 men. Pati stebiuosi kaip su plaukais likau. Dabar atsiauginau savo plaukus ir vaikstau beveik naturali :)

    kvapni_feja

  3. 2

    As daziau nice`neasy,bet daug kas priklauso nuo tavo pacios plauku spalvos,nes net ir ant dezutes yra pavaizduota koks mazdaug rezultatas turetu buti po pirmo dazymo,jei plauku spalva tokia ar anokia,tai as gavau rezultata nebloga,o po antrojo dazymo turetu buti visai sviesus plaukai.

    Bosiene

  4. 2

    Mano nuomone,kur jau visai balti plaukai,tai jau ir iki smegenų gal dasidažę:-).Juokauju aišku.Viena mano draugė dažydavo vis šviesiai,balindavo,tai net galvos oda balta buvo.Baisu.reikia gero specialisto taip dažant,nes galima be plaukų likt.Aišku čia dar priklauso nuo kiekvienos plaukų.

    aidaS

  5. 2

    man ir baltesne graziau, ebt man tinka labiau geltonesne :) o kaip buetnt tokia spalva isgauna tai manau kad tikrai dazo kirpykloje, o ne namuose nusipuirkusios dazus :) tad geriau nueik pas kirpeja.. ebto ne tik nuo dazu priklauso,o ir ir nuotavo plauko, kokia dabar yra spalva

    Adri

  6. 2

    paskutini karta daziau su vella, zinau kad jie gadina plauka, bet spalva tai tikrai gera gavos, beveik kaip pupyciu,tokia balta

    Kalnietiene

  7. 2

    As kazkada irgi tokia buvau, gal net sviesesne, nors naturalus gan tamsus, dazydavo salone, o kokius dazus naudojo tai nzn, tik sake kad dedavo 6% peroksida ir patonuodavo visada. Olialia man atrodo ir naturalus nera labai tamsus, tad jom turetu but lengviau isgaut toki atspalvi.

    xinesax

  8. 2

    seip ne pas visas vienoda ta spalva, pas oksana ji geltonesne o pas kitas dvi baltesne. man asmeniskai tai geltonesne daug graziau. o kaip tokia spalva igauti reikia klausti kirpyklose, kirpejos tikrai zinos, nueik y gera salona ir turesi tokius plaukus:)

    vestina

  9. 1

    Aš dažau plaukus kirpykloje, iš tikrųjų net nežinau tikslaus dažų pavadinimo :D Niekada nebedažysiu dažais pirktais parduotuvėje, nes ne kartą teko nusvilti. O kad blondiniška spalva netaptų geltona yra specialus violetinis šampūnas, kuris nuima geltonumą. Pati jį naudoju ir esu labai patenkinta :))

    snaigyte