• 18ats.

    Kokią vonelę pirkti?

    Kadangi tokio klausimo neradau,tai norėčiau sužinoti kokią vonelę pirkti?Ruošiamės pirkt,tačiau neapsisprendžiam.Mačiau yra ir mažesnių ir didesnių ir sėdimų.Patarkit ką geriau pirkti?

    aidaSMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    tikrai uzteks paprastos vonelesmax 30lt kainuoja... nusiperki specialu meskiuka vonelei irgi nebrangu arba isvis ranksluosti juk gali i vonele patiest, kad vaikas nenuslystu ir issimaudysit :) veliau jau kai vaikas ir laikys galvyte kuo puikiausiai vonioje galima issiprausti draugiskai :)

    CARIBIO

  2. 3

    mes turėjom vidutinio dydžio vonelę, o į ją iš pradžių dėjau poroloninį gultuką, vėliau pirkau plastmasinį gultuką, kuris pusiau sėdom vaikutį laiko. Vėliau, kai pradėjo sėdėti, jau vonioje pliuškenosi.
    Mažesnės vonelės privalumai tokie, kad reikia mažiau vandens, galima maudyti kambary (pvz, ant lovos vonelę pastačius, vėliau lengviau išnešti vandenį išpilti). Geriau jau vėliau nusipirkti vonios kėdutę (jeigu turit vonią), kurioje jau sėdintį vaiką galima maudyti. O be to, daug kas pačioje vonioje kūdikius maudo, todėl dar rečiau tos vonelės prisireikia. Perka plaukimo ratą, kuris ant kaklo vaikučiui tvirtinamas ir jis sėkmingai plaukioja.

    elegancija

  3. 3

    Pas mus tai ta mazesne paprasta wonele be stowo. Ir ji mum labai gera :) kai maudom pasistatom ant stalo,kad nereiktu zemai lenktis,o kai wiena be wyro maudau,tai esam nusipirke dar toki parolonini gultuka specialiai kudikiams y wonele. bet manau su tuo parolonu lengwai galima butu ir didelej wonioj kudiki ismaudyt

    Pingvin

  4. 3

    Mes pirkom paprasta tik ne ta visai mazyte,o didesne.Taip pat nupirkom ir porolonini gultuka i vonele,kad vaikutis neciuzinetu,tad vonele naudojam iki siol,panelei jau 2metukai.

    ausrab

  5. 2

    Man atrodo geriau nusipirk paprasta vonele maza,ta kur kainuoja apie 30lt.,tau vaikutis ten iki 6men. ir ilgiau ten tilps,o paskui pereisit i didele vonia ir viskas,o tie stovai kam reikalingi?...puikiai eina ismaudyti ir be ju,uztenka poroloninio gultuko,vaikui patogu ir i ausytes vandenukas nepribega,tiesiog ir paciai mamai patogiau maudyt:))

    vitalijus

  6. 2

    Is pradziu pirkom maza paprasta vonele. Paskui, gal nuo puses metuku sodinom i kedute, tai labai patiko manajai. Sedejo zaide, ir ismaudyt man gerai buvo. Vonelej trumpai ismaudydavau, nes bijojo biski, o kedutej ilgokai vonioj pasipliuskendavo. :)

    Sandre

  7. 2

    http://www.skelbimai.lt/pigiai-vonele-su-stovu-2333361.html

    galiu parduoti pigiai su stovu, geros bukles :)

    sandrav

  8. 2

    O mes pirkom dvipuse vonele su stovu. Nieko nera geriau uz malonias maudynes, o maudomes beveik kasdien, tai ir didoka voneles kaina atsipirko :)

    almyte7

  9. 2

    as pirkau maza vonele su atramele stubrui..kadangi vonios naujam bute nebturim,o tik duso kabina..atramele stubrui naudoju iki siol.Dukryte smulkute,nors jai 9 men ji i ja kuo puikiausiai telpa..bandziau prausti pradzioje be jios,bet tiesiog neimanoma..ji stoviniuoja,ropoja ir tt sunku sugaudyti..

    Fantazija

  10. 2

    o mes pirkom be stovelio, bet didesnę, ne tą visai mažytę- namie nėra vonios, tik dušas,tai kad kuo ilgiau mažylė galėtų joje maudytis :)

    Ineta_