Atsakymai

  1. 4

    Man tie senesni multikai patinka.

    Ramunele

  2. 4

    Man labiau prie sirdies sonoji animacija. Nu dar nieko disnejaus filmukai. Daba as kai kuriu nesuprantu multiku kokias nesamones rodo, musas kovoja.

    kristulele

  3. 4

    Man pačiai multikai patinka, ypač tie, senieji, rusiški ir lietuviški :) Tačiau žiūrėti juos sunkiai sekasi...Tačiau yra trumpametražių žanras, kuris atpalaiduoja ir pralinksmina, yapč kai dienos apniukę tokios, kaip dabar :) Dalinuosi - kad visoms būtų smagiau - pasižiūrėkite, čia prancūzų animacija :) Patariu pradėt nuo - The Tadpole! :)

    http://www.passion-pictures.com/flash.html#myreel=v1018&page=d99

    Lolita

  4. 3

    Man patinka animacija labai, ypač ta senoji, bet ir nauji nieko, aišku ne tie kur transformeriai ar kur žudynės vyksta. Mes su vyru visus multikus ėjom į kiną žiūrėt dviese, kaip mažiukai, bet mum patinka :)

    gitaniux

  5. 3

    Taip, patinka labai. Daug turime ir žiūrime su visa šeima:) sūneliui labiausiai tai teletabiai tinka:))))))))))))))

    inute

  6. 3

    man patinka sana rusiska animacija. Dabar daznia prisedu su viresniu suneliu multiku paziureti. Atradau tokia svetaine www.intv.ru Reikia pasirinkti zanra animacija ir suranda kelis simtus animaciniu filmuku, ten yra ir rusisku ir uzsienetisku ir senu ir nauju...Tai mes vis po koki nauji filmuka kiekviena diena paziurim

    mamyčiukas

  7. 3

    o man tai disnejaus animacija labiausiai prie dusios.ypac mike pukuotukas...tikiuos sudomint ir savo suneli,kai jis paugs.

    rimrem

  8. 3
  9. 3

    Mums su vyru patinka Futurama bei senieji gerieji Smurfai:) Tikimes, dukrytei Smurfai tai pat patiks kai paauges.

    dianela

  10. 2

    Man paciai labai patinka animacija, todel su vaikais daznai ja paziurim. Ypac ta "geroji" verta demesio.

    trejetukas