Atsakymai

  1. 6

    o smagu tu vilniete :) na tolimos keliones irgi saunu,pvz i kokius trakus ar druskininkus nulekt nesinori?

    CARIBIO

  2. 3

    kai gyvenau kaune tai avziuodavom i ignalina, prie dusios, i pajuri, o dabar kai vilniuje tai vaziuojam tik i pajuri. Aisku jei veinam ar dviem vakarams tai nulekem paciam vilniuj prie ezero kokio :)

    Adri

  3. 2

    atostogaujame pas tevus kaime,pas draugus varenoje,vasara norime su draugais ir seima pabuti sventojoje. labai norime aplankyti giminaicius anglijoje,jeigu gausiu pigiai bilietus tai tikrai aplankysime juos.mano vaikams butu pirma kelione lektuvu.

    loreciukas

  4. 2

    Buvome Turkijoje uzpraeita vasara. Vasaroti vaziuojame i kaima, kur gamta, svarus oras, kepam saslykus, maudomes ezere ir siaip turiningai leidziame laika. Man nepatinka Palanga, ir neverta ismesti pinigu i bala, kad pasedeti sausakimsam papludyje tarp siuksliu, nuoruku ir juroje plaukiojanciu iklotu.

    kvapni_feja

  5. 2

    Lietuvoje prie vistycio ezero vaziuojam 4dienom,prie juros kartais Lietuvoje,o kartais Anglijoje arcciau namu visaip buna:)

    Bosiene

  6. 2

    Praeiteis metai buvome Palangoje, o seip pas mano tevus sode arba pas vyro teva kaime Pilaiteje :). Seip ir seis metais planuojame kokiai savaitei paatostogauti Nidoje su vaikais.

    ZivileN

  7. 2
  8. 2

    Man tai patinka kur nors gamtoje prie kokio ezeri kelioms paroms su palapine bet dazniaum negu kokioj palangoj :) taciau sia vasarele reiks susilaikyt nuo tokiu malonumu :))

    Nojukas

  9. 2

    Ivairiai buna pries pora metu Turkijoj, pernai Palangoj... O siemet jauciu Vilniuje :)

    ErikaP

  10. 1

    Kadangi gyvenu uostamiesty,tai prie juros

    ruta26