Atsakymai

  1. 5

    Musu mazute draugiska su visais, o ypac su vyrais :D tik labai nemegsta garsiai kalbanciu (rekianciu) zmoniu

    almyte7

  2. 5

    mano vaikas buvo labai panasaus budo. Na sveciuose jis nerekdavo, bet nieko isskyrus mane ir vyra prie saves neprileisdavo. 7men. bandem daryti jam masaza, tai 2 masazystes nuo musu pabego, sake, kad su jo neimanoma dirbti. Jis ir dabar toks vienisius, zmoniu nevengia, bet bendrauri nelinkes ir vaiku nemyli, miegsta vienas zaisti:( As vis laukiu kol jam praeis, bet gal jau toks ir bus... O koks tavo vaiko zodiako zenklas? Gal tiesiog cia tam zenklui budinga? Mano vezliukas :)

    mamyčiukas

  3. 5

    Mano dukrytei irgi 8 mėn., tai ji lygiai taip pat, kaip ir tavo, pupa34, nepripažįsta nieko iš svetimų, net ir mano sesės. O būna tik su tais, su kuriais kartu gyvena (tėtis ir dar du broliai). Šiaip į svečius važiuojam kartu su ja nuo pat pirmo mėn. Kadangi važiuodavom pas draugus, o jie supratingi ir nepuldavo imti ant rankų dukrytės, tai jų ir nesibijo. O anksčiau, tai ir pas mus į namus svetimi jei ateidavo, tai ašarų visa pakalnė būdavo, o dabar jau ir pas mus gali atvažiuoti svetimi ir daug drąsesnė yra. Kažkur nuo 6 mėn. išdrąsėjo. Jei seneliai pas mus namuose būna, tada dar šiek tiek gali panešioti, o pas juos namie, jau ir dairosi mamos. Todėl aš labai ir "nedalinu", kad eitų per rankas. Tiesiog pasakau, kad paimsiu pati, kai tik pradeda zysti. Dar paprašiau vyro, kad kai būnam pas jo tėvus, pats iš jų paimtų, kai tik pradeda ji pykti. Nes senelių kažkoks kvailas noras, kad dar tegul pabūna pas juos ant rankų, tegul pazyzia!! Manau kai bus didesnė, supratingesnė, tada tikrai supras, kas kaip, juk nemačiau nė vieno vaiko, kuris vėliau bijotų senelių. O jei kas nors nori paimti ant rankų, tai žiūriu pagal vaiko nuotaiką, jei matau, kad nerami, tai sakau, "vėliau" ir tuo metu niekam jo neduodu.

    elegancija

  4. 4

    Oi, mano lialius tai kaip cekava zose. Jeigu ji kas nors uzkalbina gatveje, tai jau tada viskas, eina tam zmogui is paskos, sypsosi, kalbina. Kieme pas bobutes vietines nuolat nueina ant suoliuko pasedet, kiekvienam praeiviui sypsosi ir tikisi, kad uzkalbint. Jeigu kas paima ant ranku, tai visai nesipriesina. O namuose, tai koki pusvalandi zmogu nuziurineja ir tik tada draugauja.

    Agne

  5. 3

    maniskei 6 men, ji artimuosius kuriuos mato kasdien pazysta, i svetimus bent jau kol kas reaguoja teigiamai

    neringa1981

  6. 3

    atsakymas Eleganci mamytei- na tu aprašei taip aiškiai viską, kad viskas čiki čiki kaip ir pas mane:))))kai būnam namie seneliai dar gali trumpam paimt ant rankų, o pas juos svečiuose- neprisileidžia nė per kur.Na, labai palengvėjo, kad mano dukra ne viena tokia;)))mano ir vyresnioji buvo tokia pat:) išaugom:)

    pupa34

  7. 3

    gal kam panašiai yra? :(

    pupa34

  8. 3

    mano dukra, kuriai yra 8 mėnesiai, pripažįsta tik sese, mama ir tėtuką.Labai nenori kad ją imtų į rankas svetimi, net ir senelis ir močiutė jai atrodo nepatikimi;(((atvažiavus į svečius prazyzia, verkia, tik grįžtam namo- vaikas"ramumo įsikūnijimas":((

    pupa34

  9. 2

    Manoji labai draugiska. nedaug yra zmoniu kuriems nebesisypso. ant ranku ne pas visus eina, priklausomai nuo nuotaikos. kai yra sveciu arba pati sveciuose yra daug ramesne negu namie, sedi ant keliu, bendrauja.

    dianela

  10. 2

    na kiek cia paskaiciau nei vienai taip nera kaip mums:))mano maze bijo svetimu vyru,tik pamato viskas i asaras o jeigu uzsnekintu tai isvis,bet va pas moteris pas bet kuria gali eiti ant ranku:)is vyru pripazysta tik teva ir seneli,daugiau visi like vyrai yra tabu:DDDD

    iirina