• 18ats.

    mamytes ar labai lepinot savo mazuosius naujajs rubeliais, zaislais? ar perkat pagalvojusios at tikrai prireiks ar zais? juk buna taip kad pamatai grazus rubelis ir net neaprengi savo mazylio :)

    AnonimasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tikrai taip, kai stengiesi savo vaikučiui nupirkti kas gražiausia, tai ir perki be saiko. mums buvo taip su pirmąja dukryte - drabužėlių tiek pripirkome, kad net apsirengt jų nespėdavome :)) arba užmiršdavome juos turint, arba jau maži būdavo:))

    Linara121

  2. 2

    as visada jei grazu kaska pamtau tai ir aprengiu butinai nes megstame puostis :) o zaislu nereikia mums :) geriausia zaislas puodai :)

    raminta

  3. 1

    ka bepirkciau visada apgalvoju ar reikia. zaislu daug nepirkineju, nes sunus jais mazai domisi, namu apyvokos daiktai jam geriausi zaislai :) o drabuzeliams pinigu negailiu, patinka sunu graziai rengti :) tad kaip tik einu i miesta taip ir parnesu kanors dazniausiai. bet aisku proto ribose, vaikai greitai auga, tai nereikia persistengti, nes greitai isauga rubelius.

    romantike

  4. 1

    rubeliu perku daznai,ir dazniausiai jais iseina aprengti:)zaisla koki kartas nuo karto irgi nuperki,bet db toks laikas,kad jai geriau telefonai ar tv pulteliai:)

    bantukas

  5. 1

    na as tai pripirkau vaikui visko tiek kad galetu uzaugti dar kokie 3 vaikai, bet nesigailiu, nes iskarto po gimdymo keliu menesiu vel pastojau, tai liks viskas kitam, o yra tokiu rubeliu kad dar stovi su atikete, pataliuku ir kitu visokiu daiktu. kazkaip malonu pirkti vaikuciui mane tai daro laiminga, noriu kad ir gyvenime netruktu nieko mano mazyliams.

    svetur

  6. 1

    Zaislu surandu ir komisuose,gan geros bukles ir pigiai,del rubu nereikia sukt galvos,nes daugumoj is uzsienio gimines prisiunte.

    ruta26

  7. 1

    pas mane yra rūbelių kad nupirkau o neaprengiau, bet man negaila vistiek gal kitam vaikučiui tiks arba kam padovanosiu..

    laimike

  8. 1

    perku viska gerai apgalvojus,na o vyras tai galetu dukrai pacius pacius graziausius ir brangiausius pirkti,jau dukrai nieko negaila.Lb jau tenka man ji pristabdyti.Zaislu jau dabar kalnelis,tai nzn kaip bus po metu,teks tiesiog isdalinti draugams

    sandi

  9. 1

    Na dabar su finansais nelabai gerai,tai stengiuosi pagalwoti ar tikrai mums to drabuzelio reikia,nes galu gale kai priperki ko nereikia tai tik wieta uzima. Wa siandiena atsilaikiau ,nenupirkau dzinsiuku dar wienu leliukui,kadangi ir taip dwejus turim,tuo momentu sunku atsilaikyt,bet po to blaiwiu protu pagalwoji kad gerai padarei:) Na o zaisliukus pirkdama,tai pirma paskaitineju forumuose kuris geriausias ir idomiausias waikam,tuomet ir perku,kadangi tie zaislai nemazai ir kainuoja

    Pingvin

  10. 1

    su pirmu pirkdavau net nepagalvojus,o dabar pries pirkdama pagalvoju ar tikrai reikia.daznai perku internetu,kaip sakoma is antru ranku,kartais pasiziurim kas dovanoja,taip sutaupom.

    musiukas007