Atsakymai

  1. 6

    Aš norėčiau garbanotų, bet tie velniai kaip stagarai tyso:) nesisuksi kasdien, tik per progas pagarbanoju.

    iinnggaa

  2. 6

    Mano plaukai kadangi linke garbanotis,tai as daznai issitiesinu :)))

    Nojukas

  3. 5

    nu db kai laukiuosi nieko nedarau galva issiplaunu ir viskas :) anksciau ir tiesindauvau ir su putom darydavausi visaip :) nors patys banguoti :)

    lover19

  4. 5

    Mano plaukai liinke pustis, banguotis. O kai jie dar ilgi, tai labai sunku susitvarkyti. Visada tiesinu jei kazkur i zmones iseinu:) Kazkaip blogai jauciuosi su pasiputusiais plaukais:)

    kvapni_feja

  5. 5

    Megstu tik tiesius. Mano plaukai dregnu oru linke garbanotis. Tai dregnu oru i uodega juos surisu.

    Imbiere

  6. 5

    Nojukau, tai tau gerai, kad tavo savaime garbanojas. laiminga esi :))

    Linara121

  7. 4

    mano plaukai tiesus kaip siaudai, tad isisplovusi galva juos dar slapius kedenu pirstais kad plaukai nebutu tokie tiesus. Jei esu namuose, visada juos susirisu i kasa, kad mazius nenutampytu

    ginnta

  8. 3

    pas mane jie banguoti,kartais patinka ir taip palaidais buti,nors dazniau eidama kazkur juos issitiesinu..kaip noreciau tiesiu kaip iinnggaa stagaru plauku:)))

    sandritute

  9. 3

    man labai patinka tiesus plaukai, bet nuolat tiesinti ner laiko ir kenkia plaukams, o heminis tiesinimas labai gerai bet po kiekvieno tiesinimo reikia duot plaukam atsigauti, tuomet vaikstau susirisusi, nes nelabai megstu garbanotus plaukus

    Anonimas

  10. 3

    mano plaukai tiesūs ir trumpi, tai nėr ką daug tvarkyti - nei garbanoti, nei tiesinti, nei kasas rišti :)) išsimaudžius kas rytą džiovintuvu ir šukom paformuoju šukuoseną ir tuo viskas baigiasi :))

    Ineta_