• 6ats.

    Mums liepos mėn. bus pusę metukų ir ketinam važiuoti prie jūros, kaip Jūs prižiūrit vaikutį? Ką pasiimate einant prie jūros? Ar išrengiat vaiką ir leidžiat po smėlį kapstytis? Juk smėlio visur prilenda :) Papasakokit kaip prižiūrit būdami pajūry.

    sarbalKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    vaikui svarbiausia būti pavalgius ir pamiegojus. tad ir pajūry norint gero poilsio, nekeičiau mažylio rėžimo, kuriam buvo 8 mėn. prie jūros eidavom po pusryčių 8 val. ryto ir iki 11 val. stengdavomis grįšti. tada viskas kaip namuose-priešpiečiai, pietūs, pietų miegelis. antras ėjimas prie jūros būdavo po 17 val.ištikrųjų, tai dieną niekad nevesčiau vaiko iki 3 m. į pležą. saulė kaitri, vaikučio odelė tuoj pat nudegtų, būtų daug bėdelių. be to reikia saugoti, kad neperkaistų. ant smėlio tokio mažo taip pat geriau nesodinti. gali papulti smėlio į akis. einant į pajūry visada įmu atsigerti buteliuką, nors ir pati dar maitindavau, vaisių tyrelės, sauskelnių, žaisliuką. patarčiau važiuoti rugpjūčio gale, ne tokia kaitri saulė.dar būtina įsigyti kremą nuo saulės, kuris tiktų tokiam mažyliui. jei turit maniežą, įsidėkit, labai pravers vietoj lovytės.

    Julanta

  2. 2

    mes vaziavom kai 2men buvom tai jokiu problemu dar nebuvo pati maitinau, prie juros ryte eidavom iki 12 val budavom,lelius miegodavo vezimuki, o po piet eidavom i miesta pasivaiksciot, siemet jau kai vaziuosim tai metu ir dvieju men bus tai manau bus paprasciau. manau kad leisiu i smeli juk nesulaikysi vaiko.

    inga3

  3. 2

    Mes pernai važiavom rugpjūtį, mažiui buvo 7 mėn. Aš pati maitinau, ir buvau tik ką pradėjus duot daržovių košytę, į pajūrį vežėmės hipp, kad nereiktų gamint, bet maniškis nevalgė, net gokčiojo, tai maitinau tik savo pienu. Mes buvom Šventojoj, buvo vienas kambariukas ir dušas, jo tikrai reikėjo, nebuvo problemų, kai "apsidirbdavo". Miegojimui vežėmės maniežą. O i paplūdimį mes eidavom, kai atsikeldavom ir papusryčiaudavom, iki pat vakaro dažnai būdavom, tuo metu oras nebuvo ypatingai karštas, beveik kasdien palydavo, vežėmės savo dar didelį vežimą, tai į apačią prisikraudavom visą mantą. Buvom pasiėmę mažą palapinę, kuri žiauriai padėjo - pasistadyvom, tai nuo lietaus, vėjo apsaugodavo ir mažių pamaitindavau MP, ir pamiegodavom visi. Ant smėlio tai neleidau voliotis, patiesdavom rankšluostuką manau buvo per mažas, po smėliuką leidau pavaikščiot ir nuogu užpakaliu nelaikiau, nes manau, kad visada reikia dėt triusikėlius. Odelę tepdavau pasigamintu kremu iš sviesto ir sidabražolės.

    gitaniux

  4. 2

    as nerengiau visa ir leidau jam per smeli poto nuvaliau ta smele ir viskas nereike bijoti sveika vaikuj palakstiti nuogam.

    kazenka

  5. 2

    Mes dukrytę prie jūros nuvežėm 6mėn., buvo rugpjūtis. Į pliaža eidavom tik po 15-16val., iki to laiko vaikštinėdavom parke, po miestą ar kur pakeliaudavom. Visada prie jūros dukra kapstydavosi smėliuke, pasodindavom su kelnaitėm, dar kūnelį ištepdavom kremu nuo saulės, skirtu vaikams. Budavom įsidėje daug gerti, dažniausiai vandeniuko ir kokį bananą ar obuoliuką. Pasikapsčius mažylė pasistiprindavo ir užsnūsdavo, vežiodavomės visur vežimuką-skėtuką. Taigi jokių nepatogumų nepatyrėm. Tik gyvenamą vietą vienakart keitėm, nes gyvenom arti centro ir vakarais buvo per daug triukšminga, išsikėlėm tolėliau nuo miesto šurmulio.

    Roma

  6. 1

    Na, pernai musu mazius dar buvo nepritaikytas prie smelio ir isdykavimu, per mazas. Tai sededavo vezimuke arba ant pakloto, bet siemet tai jau leisiu po smeli kapstytis, po jura pabraidyt. Svarbu tik kad visada butu ko atsigert, lengvai uzkast, kremo nuo saules ir sketis, kad pavesio butu.

    Agne