• 18ats.

    Ar naudojate ivairius kremus,losjonus vaikams nuo saules?

    Pasiskaiciau zurnale,kad vaikams butina naudoti kremus nuo saules,netgi bunant pavesyje.Pasiziurejusi internete pvz Seba med kremus tiesiog pakraupau ju kaina virs 70lt.Mano kaimynesdrauges uzaugino vaikus be visokiu kremu.Kokia jusu nuomone ar reikia ju?ar naudojote?

    lolitaaaKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    taip naudojame, vaistinese galima rasti ir pigesniu kremuku vaikams ne tik uz 70 lt

    Tanniuke

  2. 3

    Dar kolkas nenaudojam,bet kaip bus tikrai silciau pirksim,nes nenoriu,jog mano vaikai turetu bedu del nudegusios odos ar dar kokiu bedu.

    Bosiene

  3. 2

    naudosim.Gyvenam prie juros dar priedo,aisku ant saules tiesiogei nebusim,bet apsaugos vistiek reikia

    sandi

  4. 2

    jau pradejau naudot,pernai dar buvo mazutetai niekuo netepiau.o siemet ysigijau "sebamed"vaikiska losijona nuo saules,tiesa tikrai brangokas,bet kai reikia tai ir pirkau.su "camelia"kortele kainavo 54lt.

    rencyte

  5. 2

    dar nenaudojam, nes ir tos saulutes dar nedaug ir buvo. Bet reikes isigyti nes nenoriu kad vaikucio odele nukentetu nuo saules

    ginnta

  6. 2

    Nemanau, kad esant pavėsyje taip labai reikalinga. Juk ten chemija, tai kam jos naudot tada , kai nėra būtinybės. Bent mano lelius nepakenčia kai bent truputį saulė pašviečia į veidą taip, kad slepiamės pavėsyje.

    aureliukas

  7. 2

    dar neturiu isigijusi, bet tikrai pirksiu :) mes labai daug laiko praleidziam lauke, tai jau geriau apsaugoti odele kiek imanoma labiau, kad po to nebutu kokiu problemu.

    esperanza

  8. 2

    pernai nenaudojom dar, o siais metais jau zadu pirkti. suaugusiems patartina naudoti, o vaikuciams tuo labiau reiketu, nes ju odele ypac jautri. be to, pas maniski daug apgamu, tai odele ypatingai reikia saugoti.

    romantike

  9. 2

    Dar nenaudojame, bet kai taps silciau ir pastoviai spigins saulute, isigysim. Manau galima rasti ir kazka pigiau. Gera vaikiska kosmetika tikrai kainuoja, bet galima rasti ir uz 50 lt kremuko.

    kvapni_feja

  10. 2

    zinoma kad reikia..visu pirma vaikuciu odele daug jautresne nei suaugusiu, o visu antra-saulyte kiekvienais metais darosi vis bjauresne del mazejancio ozono sluoksnio, tad jei nori isvengti nudegimu ar kitu bjauriu dalyku kurie gali atsirasti, manau vertetu saugoti vaikuti.. juk, jeigu neduok dieve, atsitiks kas vaikuciui, kaltinsi pati save, o ir islaidu gydymui bus daugiau nei vaikiskas kremas nuo saules..

    safariE