Atsakymai

  1. 1

    Maitinu savo pienu,kai pritruksta savo pienuko dapilu klijuku.

    Spinduliukas

  2. 1
  3. 1

    mums tokia beda ir buvo istikus, tai gydytoja sake gerti duphalac po 5ml. Ji reikia ipilti i pienuka jei maitinat misinuku, jei krutim, tuomet i vandeni ir duoti atsigerti. Si tirpala reikia gerti rytais, nes ji isgerus mazylis lengvai pasitustina, gerti reikia ne maziau kaip du menesius, prie jo nepriprantama, per tiek laiko susitvarko vaikucio viduriai. Kaikurios mamos nutraukia si tirpala duoti, kai pamato rezultata, o jis pasimato, bet mazyliui rekomenduotina iki dvieju menesiu ji pavartoti per tiek laiko susitvarko viduriukai :) Bet geriausiai pries bet kokius vaistus pradedant vartoti pasitarti su gydytoja. Mums sis vaistas labai padejo, slyvu tyrele ar geralas is slyvu 3 men kudikiui dar per anksti manyciau, nes viduriukai pas mazyli dar ne iki galo susiformave, tai gali buti dvi bedos, pusti pilvuka ir negaleti pasitustinti, ir mazyliui jokios pagalbos vien tik skausmas, mums taip buvo tai kad kalbu is savo patirties :)

    Dovvee

  4. 1

    paprasto vandenuko duok atsigert,turetu issisprest si beda,jei pati nemaitini,tai arbata gali duoti

    ruta26

  5. 1
  6. 1

    Slyvos turėtų padėt,skysčių daugiau duok.

    aidaS

  7. 1

    o ar duodi pakankamai papildomu skysciu tarp pagrindiniu maitinimu? nes kaip supratau is ankstesnio tavo klausimo maitini ir MP, ir misinuku, tai tokiu atveju tarpuose tarp valgymu reiketu arbateliu, virinto vandenuko duoti. papildomi skysciai yra butini, kad vyktu "sklandus" virskinimas ir mazylis lengviau pasitustintu.
    be to, paieskoj ivedus "vidur uzkiet" ir pan. gali rasti daug klausimu/atsakymu apie tai, manau tikrai kazka galetum pritaikyti savo vaikeliui ;)

    romantike

  8. 1

    mums pradejo kieteti viduriukai 5menesi,pradejus ivedinet kieta maista,nuo tol daktare liepe duot dukrytei slyvu tyreles, paciai valgyt maista laisvinanti vidurius, o jei nesitustina kas tris dienas padaryti klizmute neva nuo mikrolax nepriprantama, taip prasikankinom 3menesiu kol iskeliavom pas gastroenterologus, lankomes kas menesi, gaunam patarimu,atliko tyrims, viskas geraii bet yra polinkis kietet viduriam, kas nera gerai, na cia ilga istorija, tik idomu kokia jusu situacija, ar pati maitinat ar misinuku?

    Kalnietiene

  9. 0

    pilvukui masaza daugiau laiko gryname ore, ir vandenuko pabandyk duoti

    mila1