Atsakymai

  1. 6

    Kokį vardą duosiu jei gims dukra, žinojau dar mokykloj, bet vyrui nelabai patiko, nes mano sesers vardas buvo toks pat, tai, kai sužinojom, kad laukiuosi dukros išrinkom kitą. Tačiau, kai gimė dukrytė, tas naujasis vardas jai netiko. Netiko ir joks kitas, taigi palikom patį pirmą, sesers vardą. Beje, kai dukrytei buvo beveik keturi mėnesiai, avarijoj žuvo sesuo. Taigi, dabar auga dukra ir labai panaši į mano sesutę..

    Roma

  2. 5

    Mūsų vaikai visi trys vardus patys "atsinešė", kokius buvau sugalvojus iš anksto, nė vieno taip ir nepavadinau. Tiesiog kažkuriuo metu, dar vaikeliui negimus, imam jį kažkuriuo vardu vadinti, vieni "neprilimpa", o kažkuris taip ir lieka.

    Giedre

  3. 4

    Man panašiai kaip Giedrei su tais vardais gaunasi. Kad ir kiek galvoji vis netinka, o paskui, kažkuriuo momentu, topt galvoj vardas ir prilimpa dar negimusiui vaikučiui. Taip išrinkau abiems vaikučiams. O ir dabar laukiu "nušvitimo", nes dar neišrinkom savo būsimam leliukui vardelio. Vis nei vienas netinka...

    trejetukas

  4. 4

    pirmajai dukrytei tai kuminas isrinko,atvaziavo i ligonine aplankyti ir pasake nebusiu kuminu jei nevadinsit Akvile,o pas mus kuminai buna jau isrinkti kai kudikiai dar pilve:)))O antrajai dukrytei tai sunkiau turejom ilga vardu sarasa as braukiau kokie man patinka,paskui vyras,lyginom kokie vardai atitinka musu nuomone,po savaites seip taip nuomones sutapo ir isrinkom varda Dovile:)))

    staponkute

  5. 4

    taip man taip buvo,norejau suneliui duoti lukas varda,bet kaip gime paziurjau i ji ir nusprendziau,kas lukas jis nebus:)

    mamulis

  6. 4

    dukrai vardą išrinkau, kai man po širdimi buvo 4-tą mėnesį. Žinojau, kad bus Paulina. antram sūnui su vyru nusprendėm, kad bus Gabrielius, bet mus aplenkė giminaičiai, savo pavadino tokiu vardu. tada ieškojom kito, taip bevardis buvo 3 mėn. bet tinkamesnio neradom ir jam kiti netiko, liko Gabrieliukas. Abu Gabrieliai labai panašaus charakterio, imu tikėti, kad vardas turi įtakos asmenybei. o trečiam tėtis išrinko- Dovydą. Man atrodė, kad Dovydas turi buti didelis ir stambus. maniau, vardas ne maniškiui, bet...gimė 4,5 kg. tikras Dovydas

    Julanta

  7. 3

    Labutis. As buvau dukrytei isrinkus du vardus-Anzelika ir Akvilina. Bet kai ja pamaciau, jie man pasirode visai jai netinkami :( Kita rinkome vos ne menesi, bet kaip lipo taip prilipo-Aiste :)

    aide

  8. 3

    As savo vyrui siuliau vardus,o jis vis priestararavo..negrazus,negrazus.bet kai pamate filma "Emilis is Lionebergos" pagaliau sutiko,kad Emilis tinkamiausias vardas musu maziukui.:)O kai pirma karta isvydo suneli,ne neabejodamas akuserei pasake,kad korteleje ant rankytes rasytu Emilis:)sake,kad dar svarste kitus variantus,bet kitokiu vardu musu maziuko nebeisivaizdavo:)

    rimrem

  9. 3

    cia vyras isrinko mano suneliuj varda isrinko nes tinka pre pavardes.

    kazenka

  10. 3

    Man buvo daug graziu vardu, bet atrodo savo suneliui reikia dar grazesnio :D

    Indruke