Atsakymai

  1. 2

    siandien kaip tik su sunumi buvome pas kineziterapeute, ji apziurejo musu isigytus batus. Sake kad labai gerus nusipirkome ir ne kainoje cia esme, aisku galima vaikui batus nupirkti ir uz 100 ir uz 150 lt bet koks skirtumas, svarbu kad butu kokybiskai pagaminti o ne ju isvaizda ir dizainas

    ginnta

  2. 2

    Siauliuose pirkau uz 30 lt, o galima nupirkti tarp 20-40 lt, priklausomai kiek negaila pinigu

    ginnta

  3. 1
  4. 1

    "tikri" ortopediniai batukukai kainuoja nuo 100lt as pirkau mokejau 129 tai buvo pigiausi ortopediniai esantys parduotuveje,o gariunuose tai kiek paemiai visi ten jiems ortopediniai net uz 25 lt basutes,kuriu pilnas turgus:)))

    Anonimas

  5. 1

    jei grinai tie ortopediniai, tai kainuoja nuo 100 Lt. aisku galima puikiu batuku pagal butinus reikalavimus nusipirkti ir pigiau, bet savaime suprantama jie neprilygsta tikriems ortopediniams batams.

    romantike

  6. 1

    pirkau uz 130 panasius i ortopedinius,. o tikri ortopediniai batukai, oryop.parduotuveje Vln kainuoja 260 (18ismera). 320 (19/20 ismera)

    vanilinka

  7. 1
  8. 1

    nauji vaikiski ortopediniai batukai parduotuveje kainuoja nuo 90 iki 150 Lt ir daugiau :) uz 20-30Lt nauju ir tikrai ortopediniu batuku nenusipirksi :(

    Dovvee

  9. 1

    ginnta as ir nekalbu apie isvaizda ir dizaina,o apie batuku kokybe,bet pagalvojus ka gero galima gaut uz 20 ar 30litu tikrai neisivaizduoju ju geros kokybes,bet cia tik mano nuomone.Na kiekvienam kitaip atrodo kokybe,ir kiekvienas renkasi pagal save.

    Anonimas

  10. 1

    na uz tokia kaina nemanau kad geros kokybes bus batukai,norint geresnius nuspirkt tai reikia 100litu maziausiai.Juk tai pirmieji vaikui batukai,juk su jais mazylis tures vaiksciuot,turi but patogus nei per dideli,nei per mazi.Savo vaikam visad stengiuos nupirkt kuo geresnius batukus,geriau jau sau ko nepirkt.

    Anonimas