• 17ats.

    Čia klausimas toms, kurios turi vyresnėlius. Vis rašom kaip migdom mažuosius, o kaip su dičkiais, ar vis dar reikia prieš miegą mamos bučiuko į žandą nakčiai:)))?

    pupa34VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mano dickei 8metukai,tai nenueina miegoti visu neisbuciavusi:))))

    staponkute

  2. 5

    Kai eina miegoti vyriausias, aš jau trečius sapnus sapnuoju, nors eidama miegoti, "labanakt" pasakau.Na, o vidurinėlis, mano mažylis, be manęs dar neužmiega :)

    Giedre

  3. 5

    maniškei bus 15 m. bet einant miegot tik labanakt pasakom ir viskas, pabučiuoju tai jau retokai ir apkabinimai vis retesni būna

    auvilė

  4. 5

    mano dičkei jau 12metų, bet mes vis dar nakčiai atsibučiuojam ir tada didžioji eina miegot:))) nežinau kiek ilgai dar tų mano bučkių jai reiks, bet kolkas reikia:))))

    pupa34

  5. 4

    mano šešiametė panelė prieš miegą reikalauja labai daug dėmesio: reikia pasaką paskaityti, apsikabinti, labai nori tėvų lovoj užmigti.

    Julanta

  6. 3

    Dar kol kas abiems vyresneliams reikia mano demesio pries miegeli. O ypac jauneliui, kuris neuzmiega tol kol mamyte neateina pagulet salia jo :) Su baime laukiu kas bus kai gims trecias leliukas. Tikiuosi sugebesiu nei vieno nenuskriausti demesio stoka...

    trejetukas

  7. 3

    As vyresneliu neturiu, bet budama maza tai su mociute visada atsibuciuodavau gal iki kokiu 14 metu...o paskui jau bernai parupo, o ne mociutes buciniai :)

    Agne

  8. 3

    maniskiuj lanai patinka kaip pres nakty pabucioja tete,mama,mociute,senelis.

    kazenka

  9. 2

    Maniskiai sesi metai tai kiekviena vakara ateina pabuciuoja tada eina miegot.

    kristulele

  10. 2

    O taip, reikia bučkio ir būtinai tada, kai jis jau lovoje. Čia kaip ritualas: jis atsigula, mes ateinam pabučiuojam, palinkim gero miego, dar vienu kitu žodeliu persimetam...

    Iga