• 12ats.

    mamytems kurios augina daugiau nei viena mazyli, koks skirtumas amziaus tarp jusu mazyliu? ar daug vargelio turite?

    mano suneliui liepa du metukai bus, o ant dienu turi gimti antras mazylis tai idomu ar daug vargeliu turesiu:)

    lina112VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pas mus tarp broliuku 4,5 metuku skirtumas ispradziu jis to demesio norejo vis daugiau,bet dabar tai viskas labai gerai,pradzia tokia gal sunkesne juk vistiek naujas gyventojas namuose kiti atvaziuoja ir mazajam ta demesi skiria tai vakui nesuprantama kodel visi prie to mazylio lenda,bet viskas su laiku issisprendzia iamokstama gyventi kai musu yra daugiau:)

    daival

  2. 2

    kai gims musu leliukas antras tai dukrytei bus 2.3m. Zinau, kad bus sunku, nes mergyte labai aktyvus vaikas, bet juk nieko nera neiveikiama, zinojom kur lendam, zinom savo galimybes, tad man ne kiek nebaisu:)

    Lukniukas

  3. 2

    tarp mano vaiku 8metu skirtumas,tai vyresnelis kartais padeda.

    ausrab

  4. 2

    Kad visai vargelio nebus, tai tikrai netiesa, bet viskas išvargstama. Tarp mano mažiukų 2 m. skirtumas ir vyresnioji dar labai nori to dėmesio, o gimus antrajam juk žinoma, kad to dėmesio būna mažiau.

    aureliukas

  5. 2

    P.S.man vargo nebuvo,kaip tik gerai,nes padeda jau didesne dukra

    laimaa

  6. 2

    skirtumas 6 metai,as manau kad nemazas skirtumas,nes mazajai nebera su kuo zaisti.o siaip tai didzioji siek tiek padeda visur kur reikia.

    laimaa

  7. 2

    Tarp mano vaikiuku skirtumas 1m8menesiai.Nezinau istikruju kazkokio tokio vargo nebuvo,nes kol buvo sunus leliukas,tai daug miegodavo,o dabar jau jie tarpusavy kalba randa,zaidzia kartu.Aisku buna ir pasipesa,bet siaip sunkiausia gal pora menesiu kol ritma ir tempa atrandi,o veliau viskas vyksta savaime.

    Bosiene

  8. 2

    Tarp mano vaikų skirtumas13 metų, tai su pirmąja ne vargelis, o dar pagalbininkė pabūna kai reikia;-)))
    Tavo pirmasis jau gan didelis, tuoj eis į darželį, nemanau, kad bus labai sunku, aišku kažkiek vargelio ir turėsi, bet jis bus malonus;-)

    iinnggaa

  9. 1

    mūsų pirmagimei 9,5 metų, laukiam antrojo leliuko, kuris gims spalio 8. viskas lyg ir geria, didžioji laukia leliuko, tik nespasisprendžia - sesės ar brolio norėtų labiau. lyties dar nežinome. tik truputį iškilo problema, kas į mokyklą palydės rugsėjo 1-ąją, jei mama jau bus labai stora. senneliai gyvena tolokai..

    Linara121

  10. 1

    Tarp mergaičių 5,5 m. skirtumas. Dabar laukiuosi trečio, bus beveik 15 ir 9 metų tarpas. Tikiuosi iš vyresnėlių daug pagalbos. Jau bus ramu ir palikt valandžiukei kitai, nes vyriausioji labai atsakinga. O tie 5,5 metų irgi neblogas skirtumas, dar bendrauja, padūksta, bet ir pašefuoja mažesniąją dičkė.

    marcipana