Atsakymai

  1. 2

    kai išsigąsti sapne ir pabundi, ir kol supranti, kad tai tik sapnas, dėl išgąsčio ir pamatė tas žymes ant kaklo...

    Linara121

  2. 2

    O kokia zyme? per visa kakla, ar vienoj vietoj?
    Siaip, gali buti kraujosruva, tarkim, kad ir keleta valandu pries miega kur nors uzkliuvo, taciau ne pats nepajuto ar neatkreipe demesio, bet tik nakti pradejo sopeti. Todel automatiskai ir susapnavo, kad eina kartis. Man, pvz., ne karta yra buve, kad nuguliu ranka, nutirpsta, o sapnuoju tuo metu, jog kazkas ja pjauna, ar nutruksta ranka. Yra buve ir su koja, sapnavau, kad skaudziai pargriuvau - atsibundu - didziausia zyme, po toprisiminiau, kad i lovos krasta susitrenkiau, pries eidama miegoti. Nors dvasiu ir as neatmetu, taciau gali buti logiskas paaiskinimas. Ziurekit ar zyme keis spalva ir pan.

    VaiDziune

  3. 2

    na miegojo be grandineles.
    Bet kai paskaiciau sigitos komentara, tai siurpai perejo per nugara. Ar tai imanoma ? ;o
    Na matot, as su juo kartu ta nakti nemiegojau, jis yra UK ir man papasakojo, apie ta keista nutikima ir nusprendziau pasidomet. O pati vaziuosiu greit, tj turbut sventinto vandeniuko reiks nuvest, nes siaip esu labai baiksti tokiems dalykams.

    aaangelielis

  4. 2

    Isitikinkit ar name ar net kambaryje kuriame jus gyvenate nera pasikores zmogus, ir ar nebuvo kazkas pasmaugtas. Jei ziurint is dvasiu puses, kuom as tikiu. reiketu pasventinti kambari, nama, buta.
    O jei is kitos puses, ar tavo draugas miegodamas nebuvo ur pasvires, kaip per lovos krasta kai galva nukrenta. O gal jis lunatikuoja??

    Anonimas

  5. 2

    Gal miegojo su grandinele ir nuo jos jam nuspaude ir ta zyme liko? o siaip pasizvalgyk sapnininke, kazkas vistiek bus parasyta...

    Nojukas

  6. 1

    galbut paprasciausiai miegodamas uzsispaude su pagalve,arba ranka pats netycia pasikiso po kaklu ar dar kaipnors..kadangi spaude tai ir galejio sapnuot,kad ji smauge..taspats kaip sapnuoji nori i tuoleta..jieskai jio labai ilgai,o surades bandi atlikti reikala,bet vistiek dar norisi..nes istikruju nori i tuoleta:)

    Fantazija

  7. 1

    Aš galvoju, jei sapnavo, kad jį smaugia, gal jis pats per miegus save smaugė, nes jei liko žymė, tai kažkas tikrai smaugė. Iš kitos pusės jei sapnuoji dusimą, arba skausmą kažkurioje vietoje, reikėtų tikrintis sveikatą, ar jam viskas gerai su gerkle, su skydliauke, su plaučiais, nes per sapnus gali spėti ligą. Kažkur esu skaičiusi, kad sapnai nurodo ligas.

    iinnggaa

  8. 0

    o negali buti sapnas pranasingas koks nors, kad ivyks nelaime ?
    nes pries 5 dienas sapnavo, o vakar jo geriausi draugai pakliuvo i ziaure avarija ;/

    aaangelielis