Atsakymai

  1. 3

    na žiūrint iš ko verdi tą komotą, aš veerdu iš obuoliuko, melyniu ar dar kokiu vaisiu tai uzverdu ir dar paverdu kokias 20 min:)

    VilijaPovilioniene

  2. 2

    jei verdu is dziovintu vaisiu verdu labai trumpai gal koki 10 min vandeniui uzvirus. Jei is saldytu arba svieziu uogu truputi ilgiau. Dar ilgeliau verdu is kriausiu ir uoboliu

    ginnta

  3. 2

    Iš džiovintų slyvų esu virus tik.Iš vakaro jas užplikiau su karštu vandeniu.O kitą dieną užvirinau vandenį ,sudėjau išmirkytas slyvas,šiek tiek cukraus dėl saldumo ir apie 10 min viriau

    ruta26

  4. 2

    vat nesenai sese vire rabarbaru kompota, nebuvo pries tai virusi, tai dare taip- i verdanti vandeni sudejo rabarbarus, cukraus, dar keleta braskiu ir siek tiek vysniu uogienes del spalvos, visai gavosi, tik patarimas butu toks: rabarbarus pasiorodo reikia l. trumpai virti, nes istyzta, bet tikslaus laiko nepasakysiu, kazkaip neuzfiksavau kaip pasake :hmmm: tai ziurek kai jau tysti prades tada ir isjunk :valgo:

    Adri

  5. 2

    ziurint is ko jei dziovintu slyvu tai pirmiau jas nuplikau ir jas ilgiau paverdu o jei verdu is saldytu uogu po uzvirimo dar kokias 5min. viskas

    gucio

  6. 1
  7. 1

    Aš po užvirimo gal porą min dar paverdu ir viskas. Paskui palieku, kad pritrauktų, išjungus.

    Jorkaile

  8. 1

    kadangi verdu tik iš šaldytų uogų tai po užvirimo dar kokia 20 minučių paverdu..

    laimike

  9. 1

    kad vnduo uzvirtu ir ziurint ka i kompota dedi kad pavirtu ir kvapas ir skonis issiskirtu

    Kalnietiene