- 9ats.
Atsakymai
- 3
na žiūrint iš ko verdi tą komotą, aš veerdu iš obuoliuko, melyniu ar dar kokiu vaisiu tai uzverdu ir dar paverdu kokias 20 min:)
- 2
jei verdu is dziovintu vaisiu verdu labai trumpai gal koki 10 min vandeniui uzvirus. Jei is saldytu arba svieziu uogu truputi ilgiau. Dar ilgeliau verdu is kriausiu ir uoboliu
- 2
Iš džiovintų slyvų esu virus tik.Iš vakaro jas užplikiau su karštu vandeniu.O kitą dieną užvirinau vandenį ,sudėjau išmirkytas slyvas,šiek tiek cukraus dėl saldumo ir apie 10 min viriau
- 2
vat nesenai sese vire rabarbaru kompota, nebuvo pries tai virusi, tai dare taip- i verdanti vandeni sudejo rabarbarus, cukraus, dar keleta braskiu ir siek tiek vysniu uogienes del spalvos, visai gavosi, tik patarimas butu toks: rabarbarus pasiorodo reikia l. trumpai virti, nes istyzta, bet tikslaus laiko nepasakysiu, kazkaip neuzfiksavau kaip pasake :hmmm: tai ziurek kai jau tysti prades tada ir isjunk :valgo:
- 2
ziurint is ko jei dziovintu slyvu tai pirmiau jas nuplikau ir jas ilgiau paverdu o jei verdu is saldytu uogu po uzvirimo dar kokias 5min. viskas
- 1
tik užvirint ir viskas
- 1
Aš po užvirimo gal porą min dar paverdu ir viskas. Paskui palieku, kad pritrauktų, išjungus.
- 1
kadangi verdu tik iš šaldytų uogų tai po užvirimo dar kokia 20 minučių paverdu..
- 1
kad vnduo uzvirtu ir ziurint ka i kompota dedi kad pavirtu ir kvapas ir skonis issiskirtu