• 12ats.

    kiek kainuoja gyvenimas lietuvoje?

    merginos , as esu labai seniai buvusi lietuvoje, bet dabar su mano vyru ir vaikiuku planuojam gryzti pailseti 1 menesiui i Lietuva, turiu kur gyventii tad noriu tik suzinoti kiek pinigeliu man veztis vienam menesiui. nes net neisivaizduoju kiek viskas gali kainuoti.

    sveturŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    uz 800-900 lt trims asmenims pragyvent yra labai sunku su kas diena viskas brangsta ir tt ziema isvis misios butu su tokia suma tad daugiau reiketu uzdirbt pragyvenimui cia negu 800-900 lt ....

    lover19

  2. 2

    na mes ir menesiui gristam.triese mes planuojam itilpt i 3000lt.Nors cia dauk kas priklauso nuo pomegiu ir poreikiu

    sandi

  3. 2

    na ziurint kokie jusu norai, pomegiai, ka planuojat daryt, aplankyt ir t.t. Juolab ilsetis, tai visad daugiau issileidzia. manau turetu pakakt 2000 lt. be busto kainos.

    reda83

  4. 1

    tikrai daug.. as be misinuku ir sauskelniu nes vaikai dideli lietuvoje isleidziu per savaite 1000Lt ir tai praktiskai ant benzino ir maisto..

    zilvinta

  5. 1

    Idomus klausimas... as sakyciau patys nuspreskit kiek galit ir norit skirt, ir tiek ir vezkites. O tada jau gyvensit pagal galimybes.
    Be to patarciau visada turet rezervo, nes nezinia kas gali nutikt per ta menesi.

    ievindra

  6. 1

    mane taip pat kamuoja sis klausimas..nebuvau lietuvoje jau virs 3metu..o pasiklausius apie kainas tiesiog baisu daros..brolis atvaziaves i uk sako,kad kainos labai panasios..na lt kazkas pigiau,kazkas brangiau,bet juk atlyginimai uk tai kitookie nei lt..tai vat planuojame vaziuoti 10 dieneliu..vyras bus pirma kart lietuvoje..tai ir musu lietuvele noresis aprodyti..tai vis pagalvoju kiek cia mum viskas mazdaug gales kainuoti..

    Fantazija

  7. 1

    na vistiek noresit kazkur nuvaziuot kazka aplankyt gi atvaziave nesedesit vien namuose.. tad be abejo reikai apie 3000-4000lt.. beje misinuku gatavu paruostu butelukuose pas mus lietuvoje nera.. tad nepripraskit prie gatavo konfort

    vejune

  8. 1

    as irgi manau,kad reiketu bent jau 3500lt...as buvau 8 dienas tai isleidau 600 euru..:))...nu biski perdaug pasitaskiau:)))

    Anonimas

  9. 1

    mes buvom katik lietuvoje menesi tai isleidom apie 3500 lt. nors nesitaskem, i masina benzina pilti reikia, maistas brangus, o yra ko esi pasiilges, eini i svecius nesiesi kazka, vaikui misinukai brangus. koseles nuo 8-10lt, bet i butelius taisyti as neradau. pampersai ir brangus.

    wiktoriuke

  10. 1

    mergaites o kiek kainuoja misinelis NAN3, ir koseles vaikams buteliukams.

    svetur