Atsakymai

  1. 3

    mano vyras pavydejo:) ir dabar pavydi:) bet geraja prasme... kai buciuoju suneli tai ir jis nori buckio:) apkabinu viena reikia ir kitam:) bet as manau, toks lengvas pavydas yra i nauda mus visus labiau suartina:)

    Vytaute

  2. 3

    Mano vyras zinojo kas jo laukia :). Jis supranta, kad dabar beveik visas demesys ir turi buti vaikui, bet jaucia (tikiuosi :)), kad meile jam tai del to nesumazejo. Manau, tai nenormalu, kad suauges vyras pavydetu tokiu dalyku. Vadinasi, jis dar nesubrendes. Bet reikia nepamirsti, kad gal mes pacios pasikeiciame (nepaisome vyro noru, nebegerbiame, neisklausome ju, ir pan.) ir vyras naturaliai i tai reaguoja, o ne pavydi vaiko.

    Ausra

  3. 2

    Mano vyras nepavydi dėmesio vaikui,bent jau to neparodė ir apie tai neužsiminė...Manau vyras turi suprasti,kad vaikui didesnis dėmesys būtinas...

    debesėlis

  4. 2

    Tokia jau vyru prigimtis - pavydeti. Kai gime sunelis, savaime aisku, kad jam visas demesis, tai vyras pradejo nerimauti jau, bet laikui begant viskas grizo i savo vietas;) dabar randu laiko ir vyrui, ir suneliui.

    Barbarita

  5. 2

    mūsų tėvelis dėl to tikrai nepavydi, pats mielai vaikiukams skiria daugiau dėmesio, būna net aš pavydžiu

    auvilė

  6. 2

    sakyciau, zmogiskasis egoizmas, kartais nevalingai pasireiskiantis..

    bent mes su tuo nesusidureme.

    Juoja

  7. 2

    ne neteko mano vyras laimingas kad skiriu dau demesio savo vaikuj bet buna kad ir jam skiriu.

    kazenka

  8. 2

    tikrai neteko, nes manau buvo "apsvaigęs" nuo meilės dukrai. be to, noriai padeda auginti vaikus, kurie labai myli tėtį.

    Julanta

  9. 2

    neteko, mano vyrui nereikia daug dėmesio :)

    vilmazak

  10. 1

    na manau tai normalu kad kai kurie vyrai jauciasi uzmirsti,bet mano vyrui demesio netruksta,jam netgi sakyciau jo per daug = )

    ervijota