• 20ats.

    Esu Anglijoj ir turiu uz menesio gimdyt, o mano asmens tapatybes kortele dingo, neturiu nei vieno dokumento savo. Ka daryt juk nepriims i ligonine manes?

    Rima1Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kai vaziuoji UK gimdyti paso nereikia,reikia tik tos tavo zalios knygos kur pas midwaife nesiesi.O db gali pradet dometis kaip issiimt nauja pasa ar kortele,ambasada pagelbes

    sandi

  2. 2

    geriausia kreiptis į ambasadą - gal sutvarkytų tau greitai viską - juk praradus galuma pasidaryti naują, o turint galvoj kad tuo gimdysi - manau padėtų jie... arba bent jau būsi pabandžiusi... juk nevažiuosi į lt su tokiu pilveliu 8 mėnesių...

    Ineta_

  3. 2

    as gimdziau pries 9 men jiokiu dokumentu nereikia vestis vaziuojant gimdyt..nes juk jai prisiregistravus gp tavo visus duomenis turi,nes jau rodei asmens tapatybes dokumenta..o gp persiuncia ligoninei..
    tik reikes paso,kai noresi gauti vaikui gimimo liudijima!

    Fantazija

  4. 2

    sveikute,as gyvenu airijoje-gimdziau pries metus tai ligonineje nereikejo jokio dokumento,tik paskui vaikuciui pasa darant reikejo.susisiek su lietuviu ambasada gal duos laikina.

    denisakajus

  5. 2

    manau kad tau reikia kreiptis i teisesauga kad pavoge kortele tapatybes ir tau viska isspres nes kai pradesi gimdyti nebus kada tada galvot ka daryti

    Viktorijaaa

  6. 1

    turiu aisku ta knyga nestumo.o kito jokio dokumento savo neturiu nei gimimo liudijimo nieko.lietuvoj palikus esu..jau viska susitvarkiau..pranesiau policijai,buvau pas advokata isiunte uzklausa y ambasada viska susitvarkysiu aciu

    Rima1

  7. 1

    tai zinau ta..bet man tai reikes jo kad vaikui gimimo liudijima gauciau svarbiausia..tai jau cia turiu darytis o nelaukt kol y lietuva grysiu..

    Rima1

  8. 1

    isvykti is salies gali pasidarius laikina keliones dokumenta..tokiom aplinkybem pasa(kortele) turesi darytis lietuvoje..nebegalesi grzti i uk kol tau ju nepadarys.

    Fantazija

  9. 1

    nueik i policija pasakyk,kad pavoge kortele.Surasys reporta kur ir kokiomis aplinkybemis dingus.tada vaziuoji i ambasada uzpildai popereli..kortele paskelbia negaliojancia.tada jei neturi paso gali dayti ji per ambasada(nes tau kazkokio dokumento vistiek reikes).Kadangi as turejau ir pasa ir kortele tai kai kortele pameciau naudojuosi pasu ir tiek!o korteles neturiu..ir man jios nereikia!

    Fantazija

  10. 1

    fantazija tai kadangi tu buvai pametus ir jau buvai susidurus su sia problema.gal papasakotum ar daug reikalu yra?kiek zinau tai kazka reikia nuvesti jiem is policijos yrodyt kad mano kortele ne pas ju ar kazkas tokio na ar galiu isvykt is salies.o ka dar reikia?

    Rima1