Oi kiek jau daug pasisakymu buvo sia tema. Pabandyk, Ingosiau, per paieska susirasti, nes kazin ar kas tiek beatsakys...
Verdu labai paprastai: dazniausiai pagrindas buna bulve + morka, jeigu kitu darzoviu neturiu, tai idedu truputi svoguno (jau beveik i pabaiga, kad kokias 10 min. pavirtu), pietrazoliu (kad butu skaniau ir sveikiau ), tada sutrinu, ipylu arbatini sauksteli aliejaus, praskiedziu su to vandeniu, kuriame vire darzoves ( kad nebutu labai tirsta ir sprangi). Jeigu turi kitokiu darzoviu, tai tiesiog kartu isviri, tai gali buti kopustas, moliugas, cukinija, brokolis ir pan.
Oi kiek jau daug pasisakymu buvo sia tema. Pabandyk, Ingosiau, per paieska susirasti, nes kazin ar kas tiek beatsakys...
labai jums aciu .aciu mamiciuk;))))))))
As isverdu buvles, morkas, kopusta ir pertrinu per sieteli. Uzpilu misinuko arba savo pieno.
ekologiska mesyte perku maximoje, Akropolio, ten randu ir versienos ir triusienos, nes kitur daugiausia tik jautiena buna... geriausia kumpis, nes jame daugiau gelezies... turgais nepasitikiu, nes sako viena, o parduoda kita :(
o is kur jus gaunat tos ekologiskos mesytes?netinka ta kur parduotuvej ?as sau dazniausiai tik ne is prekybos centro o is utenos mesa perku o tai mazeliui is kur pirkt?
na nezinau, as pridedu bulviu, morku, svoguno, truputi cesnaku ir ilgai verdu, paskui su blenderiu sumalu, valgo patinka
dar pamirsau parasyti, kad ta vandenuka, kuri naudoju mesytei ir darzovems , tai pries tai uzvirinu.
ir mesytes vandenuka, kai uzverda, po penkiu minuciu pakeiciu nauju virintu
pradejau pratinti vaikuti prie tirstesnio maistuko taip: savaite tik trinta bulvyte, po savaites pridejau morkyte, dar po savaites kopustuka, dar po savaites ir zirneliu idejau (dabar kopustukai baigesi, tai tik bulve morkyte ir zirneliai) po to, po kokios savaites ir mesyte pridejau (pradejau nuo jautienos, nes tuomet tik ja radau ekologiska