• 13ats.

    mamytes ar 1300litu jum uztenka menesiui ? ta prasme vyrui sau ir vaikeliui? as pvz sau labai gailiu pinigu,, nieko sau neperku nors ir reikia,gaila:( noriu ir savim pasirupinti bet finansai manau to nelb leidzia,,kaip jum tai?

    AnonimasŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    musu triju asmenu seimyna pragyvename is 1650 lt.Sumokame buto paskola -700 l, komunalinius mokescius o kas lieka tai dauguma iseina maistui ir maziuko poreikiams. As sau senokai nieko nepirkau, paprasciausiai tam nelieka pinigu

    ginnta

  2. 2

    oi mes niekaip neisgyventumem uz tokia suma,mes viska panasiai sumokam uz visokias paslaugas,komunaliniai,telefonu saskaitas,o dar kjur drabuziai,ju kikviena menesi po truputi pildomes,o dasr mazojo misinukai,pampersai,vitaminai.

    sandradan

  3. 2

    Kaip as tave suprantu, as irgi sau jau nieko neperku, nors labai norisi. O dar turiu vyresne dukra, kuriai 12 metu, tai puse pinigu iseina ten, to sito reikia, to ano. Toks amzius jau bet ka neapsivilks, reikia butent to, ko jinai nori. o mamai reikia nesioti sena garderoba :(

    Katia

  4. 2

    Kadangi mes turim buto paskola tai niekaip nepragyventume uz tokius pinigelius... net dviese... nes vien tik uz paskola reikia moketi apie 800 lt.

    ErikaP

  5. 1
  6. 1

    niekaip neisgyventume,bankui mokesciai jau iseina 1000,maistui koks 1000,ir seip viskam 1000,tai iseina ir visi 3000.

    ingrida2009

  7. 1

    mes issiverciam seip ne taip su 1200Lt, kai gidm vaikutis bus tada jau 1400LT, tai manau kad pasispausim ir issiversim :)

    Adri

  8. 1

    na mum ir neuztektu,pas mus du vaikai,o kur dar mudu.sukames kaip ismanom.vis ka sugalvojam,kaip prisidurt.buvo laikas kai pragyvenau is 700lt,buvau viena su suneliu.is tu pinugu susimokedavau uz buta,darzeli,aprupindavau sunu.

    musiukas007

  9. 1

    Nors mudu su vyru vaiku ir neturim, bet ir dviese tokios sumos neuztektu. Sau tai beveik nieko neperku, vis tu pinigeliu gaila, kai jau tikrai kitaip nebeiseina, tai tada nusiperku koki drabuzi.

    Gienka

  10. 1

    na mes isleidziam apie 3500 menesiui,bet nelabai dar man uztenka,galetu but ir daugiau.

    marinaaa