• 15ats.

    del pleiskanu. is pradziu buvo tik galvos, dabar jau visas kunas siaubingai pleiskanoja, gal zinok kokiu tikrai GERU gydomuju sampunu ir kokiu kremu?

    sveikos, noriu paklasut jusu, noriu suzinuot kuo daugiau nuomoniu apie tai, juk visos esam skirtingos.
    Turiu problema... PLEISKANOS.. jau pradedu eit is proto, nieks nepadeda... juodu drabuziu negaliu rengtis net..
    is pradziu buvo tik galvos... o db jau visas kunas siaubingai pleiskanoja.. niezti ir galva ir kuna... na suprantu naturaliu vitaminu trukumas, labai daug nervinuosi dabar. bet vistiek..
    net isplovus galva ji buna pilna pleiskanu... o kunui ir kuno kremai nepadeda.. tai vat gal zinok kokiu tikrai GERU sampunu gydomuju ir kokiu kremu?
    ps. Nizoral, sulsena, cemeryciu vanduo, nieks nepadejo..

    AlinaaaaVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pabandyk arbatmedzio alieju i sampuna pora lasiuku,sako,kad padeda,pati nebandziau,nes neturejau tokios bedos

    erika24

  2. 2

    patarciau nueiti pas odos gydidoje,padarys tyrima pasakys nuo ko tai ir kaip gyditi ir busi rami

    gabytux

  3. 2

    labutis :) siūlyčiau nueiti į vaistinę ir nusipirkti vitaminų: odai, plaukams... mano draugei taip buvo, pradėjo gerti vitaminus ir viskas susitvarkė :)

    cooliuke

  4. 1

    nepyk, o tavo mama dermatologe, odos ligu gydytoja??? Taip nuo streso, nervu tai paumeja, o ypac kai susinervuoji labiau dar labiau pradeda niezeti, ismeta rausvom demem. Ar tu sito nepastebejai??? Stenks deveti kuo naturalesnes medziagos drabuzius, kad kuo maziau sintetikos butu, o dar geriausia jos is vis atsisakyti.

    Anonimas

  5. 1

    Nerizikuok ir nueik pas gydytoja, pries kelis metus vienas draugas turejo panasiu problemu, prasidejo nuo galvos pleiskanu, o baigesi viso kuno pleiskanojimu. Neturejo jis laiko pas gydytojus vaiksciot (o gal ir nenorejo, juk daugeli vyru sunku pas gydytojus nuvest), o dasivare iki tiek, kad zvyneline isitaise. Gal tau to ir nebus, bet kam rizikuoti. Pasirodo, kad pas ji giminej buvo serganciu sia liga, bet jei butu anksciau pradejes gydytis, tai butu sustabdes (kuriam laikui) sia liga.

    Gienka

  6. 1

    na taip, niezti ir kuna, ir galva, na net visi drabuziai buna balti nuo mazu pleiskanu kai pasikasai kokia ranka, o jau kai dzinsus rengiuos, ar pedkelnes, tai taip viskas dulka.. dar vis tikiuosi kad cia tiesiog odos issausejimas.

    Alinaaaa

  7. 1

    Geriau nueik pas gydytoją,padarys tyrimus ir tiksliai žinos kas yra,nes gali tik pablogint savo būklę nežinodama kas yra.

    aidaS

  8. 1

    Cia bus greiciausiai net ne pleiskanos, o atopinis dermatitas. be gydytoju konsultacijos jau cia niekai neissigydysi. Nes reikalingi ne tik kremukai, o jau vaistai. Jei naudoji kremus , stenkis naudoti tuos kuriuose maziau kvapikljuy visoku , kaip eucerin, esex. bet cia tik kremai drekinti odai. O kad gydyti, mieloji surask laiko ir nueik viena kart pas dermatologa. Nes 1) reikia isaiskinti, kas itakoja liga. 2) kuo skubiau numelsinti uzdegima, cia neapseisi ir be geriamu vaistu.
    O tau yra kuno niezejimas??

    Anonimas

  9. 1
  10. 1

    cia jus tikriausiai apie papildus tuos.. kad ir tu as kiek gerus... ir man jie nepadejo.. atskirai vitaminu irgi geriau.. tas pats, jau pradedu galvot, gal cia kokios ligos jau pozymiai.. bet ne nesamone

    Alinaaaa