Atsakymai

  1. 5

    Aš buvau pasidarius manikiūrą su geliu, kuris laikosi tris savaites. Man buvo katastrofa. Baisus diskomfortas.. Du vaikai, pilini namai ruošos darbų, maisto gaminimas ir t.t. Man labai trukdė.

    Jorkaile

  2. 4

    aptrumpinau gerokai savuosius,pora kart buvo kad uzgavau maze,su ilgais butu sudetinga ka nors pasidaryt

    sandi

  3. 4

    Ginnta cia apie nagus o ne apie plaukus :))))) As turiu nelabai ilgus bet gimus kudikiui tikrai juos apsitrumpinsiu,nes reikia,kad naujagymis kuo maziau bakteriju gautu o panages kartais pripazinkim buna tam vieta.

    NORFA

  4. 4

    nors mano plaukai ne is ilguju, bet man jie labai trugdo. Maziukas taip ir taikosi papesioti, ikibti i juos. Vasara po krikstynu tikrai juos nusikirspsiu

    ginnta

  5. 3

    netrukdo esu pasiauginus bet gan normalaus ilgio man taip patogiau o vaikukui nekliuna:)

    Anonimas

  6. 3

    mano naga neilgi, bet ir ne visai trumpi - stengiuosi, kad maždaug vienodi visą laiką jie būtų tai įpratusi esu ir netrukdo visai... kaip tik kai sykį nukirpau visai trumpai - tada keistai kažkaip viskas buvo:)

    Ineta_

  7. 3

    Man trukdo, todel nuo pat gimimo vaikelio kepru nagucius visai trumpai. Nelabai isivaizduoju kaip reiktu priziureti kudiki su "vanago nagais" :))) gal ir grazu .... skonio reikalas, bet prie mazo vaiko man kazkaip nehigieniska ir neestetiska.

    Anonimas

  8. 2

    Kai gims mano mazylis, butinai nusitrumpinsiu. Kudikio saugumas tukstanti kartu svarbiau, nei nagu grozis:) be to ir tvarkingi trumpi naguciai taip pat gali atrodyti graziai :)

    shenon

  9. 2

    turiu neilgus nagucius ir tai idreskiu kartasi, tai net neauginu ju

    Kalnietiene

  10. 2

    per nestuma uzaugo labai dideli ir stiprus. visai nenukirpau, bet prisitrumpinau gerokai. tiesiog buvo nepatogu, baisu buvo, kad galiu netycia isdreksti.

    lip2kas