• 6ats.

    Ar skiriasi vezimeliu kainos Vaikutyje ar kitose parduotuvese ir Gariunuose?

    Siandien buvau gariunuose pirkti dovanos sesei-vezimo, bet grizau tusciomis, pasirinkti yra is ko, bet kur grazesnis ir trys viename, kur grazus tai 1200 lt. noreciau is jusu mamu suzinoti, ar pvz vaikutyje kainos skiriasi nuo gariunu? jei gariunuose man patinkantis virs tukstancio litu ir butu puiki dovana, ar parduotuvese daug brangiau, o gal kainos nesiskiria ar net brangiau?patarkite) aciu

    deimantesĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na nezinau kas tas ''vaikutis'', bet pvz as kai sau wezimo ieskojausi tai tas kurio as norejau urmo bazej kaune (tai tas pats kas gariunai vilniuj) tas vezimas kainavo apie1100, o akropoli parduotuvej vaiku kazkokioj (neatsimenu pawadinimo) toks pats 1400lt :) nors visa komplektacija, wiskas tas pats. Beto noreciau paklausti ar ne geriau jums butu padovanoti pinigelius tiesiog ir pasakyti , kad jie yra skirti vezimui? ir jusu sese galetu pati pagal sawo skoni jy nusipirkti. kadangi tu ezimeliu begale , vieni vieniems grazesni , kiti kitiems.. man mama panasiai padare, tiesiog pasake issirinkt vezimeli, pasakyti kiek kainuoja ir ji dawe pinigelius jam :) tiesiog swarbu kad jusu wezimelis grazus butu ir jusu sesei , kad pinigai y bala nebutu ismesti :)

    Pingvin

  2. 1

    Taip, tikrai skiriasi. Gariūnuose kainuoja pigiau

    Dziungarija

  3. 1

    Mes pirkome Kaune bazėse,bet apsižiūrėjau internete kainas ir radau kad yra bazėse parduotuvėlė kažkurių kontaktų,tad mes nusipirkome už 850 trys viename vežimuką.Yra Šiauliuose parveža iš užsienio vežimėlius,galima nusipirkti,net siunčia į kitus miestus.Žiūrėk internete,tikrai visko yra.

    aidaS

  4. 1

    Na, as pvz pirkau vezimeli urmo bazej Kaune, mokejau 1150. Toks pat vezimelis Akropoly Cipoline kainuoja 1350.

    Kikymara

  5. 1
  6. 1

    Panevezyje ''Vaikutyje'' normalus vezimukai 3/1 irgi panasi kaina, bent jau kiek pati ziurejausi..apie 1200lt ir daugiau-ieina viskas+ tasyte, apsauga nuo lietaus. beto, priklausomai nuo gamintojo ir seses poreikiu, jei zada keliauti lektuvu ir pan. svarbu kad butu tvirti remai, tad ir geresnio vezimuko kaina bus daugiau nei 1000..

    safariE