Atsakymai

  1. 6

    as siuo metu su vaseliu neriu sau vasarine suknele. Tik dar nezinau kas gausis. Jei bus grazu apsivilksiu eidama i krikstynas

    ginnta

  2. 6

    nesenei pabaigiau nerti sunui kriksto rubelius. Krikstynos liepos men, tad visiskai nepabaigiau nes gal dar reikes ka nors pataisyti

    tete

  3. 4

    neseniai pabaigiau nerti vaikui tapkutes. galvoju reis pabandyt pasidaryt auskariukus.

    sandrulka

  4. 4

    veriu dabar pakabuką dukrai prie raktų - iš mažų biserio karoliukų :) dar neseniai baigiau servėtėlę nerti )

    Ineta_

  5. 4

    As tai dabar baigdineju paveiksla prie lovytes ,kryzeliu siuvineju is interneto prisiziurejau visokiu graziu nedideliu paveiksliuku visa piesini paveiksliukais isiuvinejau,o viduryje gimimo metus,menesi isiuvinejau,data paskui pabaigsiu kai gims vaikelis,varda ruosiuos bet jo dar neturim sugalvoje :) ten dar bus ugis ir svoris kai gims,is krastu prisiuvau melynas plonas juosteles ir risiu prie lovytes groteliu,Beje jau kazkur skaiciau kad viena mamyte taip jua yra padariusi taip kad as tik ideja pasiskolinau. :)

    NORFA

  6. 4

    Aš tai dabar vėl atgaivinau senai užmiršta siuvinėjimą kryželiu:) Tuo labiau,kad laukiuosi,tai turiu marias laiko siuvinėjimui :)

    Nojukas

  7. 2

    jokiu nedarau,nes neturiu laiko,mano dukryte man neleidzia uzsiimti jokia veikla,isskyrus jos auginima:)

    vitalijus

  8. 2

    Siuvinėju kryželiu drakoną ir mezgu batukus prie numegzto neseniai megztuko.

    iinnggaa

  9. 2

    Na šiuo metu neriu antrą pleduką savo būsimam džiaugsmui:-).Prieš tai užsiiminėjau pynimu iš laikraščių ir dar kartais neriu sages,batelius:-)

    aidaS

  10. 2

    numezgiau savo maziui dekuti uzsikloti, beliko tik krastus apnerti ir dekoruoti, kad butu zaismingesnis.. planuoju ir koki rubeli numegzti ar nunerti :)

    safariE