• 5ats.

    Kaip ištrinti savo senus duomenis?

    Sveikos. Mamanijoj lankiausi kitu slapyvardžiu- Molcount. Neseniai vėl juo prisijungiau ir... Radau temelių, kurių nekūriau, komentarų, žinučių... :D Na, nebesinori man juo dabar naudotis, kaip, turbūt, supratote :D Ar įmanoma ištrinti savo duomenis iš ten?

    SleniuLelijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Esmė tame, kad ta anketa mano draugė pasinaudojo, kai leidau + kai pati pamiršau ir nebesilankiau... Na, bet juk netyliu su juo toliau sėdėdama, tad nemanau, kad kas užsipuls :) Tiesiog nemaloni situacija... :)

    SleniuLelija

  2. 2

    jeigu prisijungimo duomenis davei draugei, tai paprašyk, kad nebesijungtų tavo vardu. visai neimčiau į galvą, kad yra tos dvi anketos - jei jau turi naują nicą, juo ir junkis. Bet niekaip nesuprantu, kodėl dareisi tą antrą nicą- už save gal pabalsuot norėdavai? jeigu taip, tai nepavyks - kiekvienas kompas turi savo ID, balus uždėsi, bet taškų tau neskaičiuos.

    Linara121

  3. 2

    As manau svarbu,kad pasisakei ir paatviravai,tai gerai ir nuosirdu is tavo puses,o panaikinti gali tik Ieva pasiprasyk paaiskink padeti ir istrins ji :)

    NORFA

  4. 2

    Pati niekaip nepasalinsi. Tik paprasius administracijos. O susikurus 2 anketoms gali buti apkaltinta sukciavimu, taisykliu pazeidinejimu. Ir manau daug kas abejos, kad tavo niku prisijungia kazkas kitas...

    Imbiere

  5. 2

    susisiek su Ieva per až ir ji panaikins tavo seną anketą...

    Ineta_