• 14ats.

    ką nusinešti einant su dukryte į darbą?

    tokia situacija- bendradarbiai negali pasidalinti, kas ateis lankyti.. kadangi susirašinėjam ir žino, kad visur jau važiuojam,tai pakvietė mane su dukryte atvažiuoti į darbą... jau rytoj važiuosim,,, ką nusinešti? kad namie - tai suprantu - truputį pasiruošti sumuštinukų kokių, pyragą, arbatos... o ką man į darbą neštis? niekaip nesugalvoju... mąstau pyragą nusipirkti, o ką dar ?

    Ineta_Maistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    daug ko nesineškit, iš patirties žinau, kad jei darbovietėj laukia, tai tam ir pasiruošia pakankamai. Simboliškai gal vaisių, sausainių, šampano ar vyno, arba stipresnio ko nors (jeigu darbe nėra nusiteikę prieš 40 lapsnių).

    Linara121

  2. 2

    As sakoti pirkciau ir vaisiu ivairiu.

    deimile

  3. 2

    saldainiu,kavos,galima dar vaisiu...

    marinaaa

  4. 2
  5. 2

    nusineskit pyrago kokio, saldainiu..manau labai kazko daug bendradarbiai nesitikes, tuo labiau kad abi su dukryte i darboviete einat, o ne bendradarbiai pas jus.. gali ir koki buteli bendradarbiams nunest, nemanau kad visi darbo mtu daug gertu, o siek tiek prie kavos ar arbatos uzteks visiems.. :))

    safariE

  6. 2

    tai jei zino kad tu atvaziuosi tai ir patys turetu but pasiruose.Simboliskai kaska tortas ir koks brendziukas uztektu.Su vaiku juk ne taip ir paprasta viska susivezt

    sandi

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    tokiu atveju neskis torta, kokio vyno, na ar brendziuko kad i kavyte ipilti ir aisku jei nori gali pasidaryt sumustinuku jei tikrai draugiski isidek i indeli ir tikrai pakaks:))))

    Anonimas

  10. 1

    Manau, kavos/arbatos tures patys bendradarbiai, todel pakaks pyrago, gal dar sveriamu saldainiu ar sausainiu kokiu, na ir kazko stipresnio, jei tik darbo salygos leidzia. Jei tokie silti ir draugiski santykiai su bendradarbiais, tai tikrai nesupyks, jei kazko pritruksit :) malonaus laiko praleidimo ;)

    shenon