Atsakymai

  1. 3

    gerai ,kad sapnuoji lengva gimdyma,tikekis,kad toks ir bus..saviitaiga tikiu,kad daug ka reiskia:)
    o del varduko mano dukryte dar pilvuke budama varduko irgi uzsiprase..prase pavadinti Paula..ir prase auksinio pakabuko su isgraviruotu jios vardeliu..na bet ja mes taip nepavadinome,nes man labai jau nepatinka kadangi gyvename anglijioje o anglai si varda taria Pola..davem kita varda..
    nors noriu pakrikstyti butent "sapno"vardu kuriuo uzsiprase..:) ir pakabuka su isgraviruotu jios vardu jau turi:)

    Fantazija

  2. 2

    nemanau jei sapnuoji tai ir bus lengvas gimdymas.Manau kad tu pasamonei tikies lengvo gimdymo,del to ir sapnuoji

    sandi

  3. 1
  4. 1

    as turiu sapninika ir ten parasyta, kad jei taip sapnuojate, tai taip ir galima to tiketis, kad lengvai pagimdysite, bet sapnais negalima tiketi 100 procentu.

    Mia26

  5. 1

    Aš manau ,reikia svarbiausia gerai nusiteikt. :))
    Aš pati iš pradžių labai bijojau ,pergyvenau ,kad kai liko iki gimdymo liko vos pora savaičių,kuo greičau norėjau pagimdyt,ir ačių dievui viskas buvo be jokių komplikacijų :)

    Spinduliukas

  6. 1

    As irgi sapnuodavau savo leliuka dar daznai sapnuodavau vaiko maziukus batukus, o kai paziurejau i sapnininka rasydavo jog laukiate berniuko dabar turiu berniuka:))

    ikmeskute

  7. 1

    as susapnavau sviesu savo berniuka:) manau toks ir bus ,nes su teciu esam abu sviesus:)

    Rima1

  8. 1

    Tai puiku, tokie sapnai labai teigiamai veikia. :) As besilaukdama ,abu kartus, sapnavau savo vaikucius. Dar net nezinojau mazylio lyties, ir susapnavau garbanota rudaake mergyte_ taip ir buvo! Po daug metu vel laukiausi, susapnavau berniuka, sviesiais plaukuciais,nenorejo eiti vedamas uz rankos.... Patikekit, turiu maziuka lygiai toki,koki maciau sapne...:)))

    Linute39

  9. 1

    as taip pat kai buvau nesce sapnuodavau ivairiausius sapnus susijusius su leliuku,buvavo kad ir baisius sapnus sapnuodavau taciau i sapnininka nelysdavau kad nebutu kas blogo ir kad nera reikalo nerimauti,o apie gimdyma galvok kad viskas bus gerai,nes taip ir bus:)

    gabytux

  10. 1

    Sapnuoji, nes manau, kad visos mintys apie vaikelį ir greičiau pamatyt jį, tai va tas ir sukelia sapnus tokius. Na visada optimistiškai reikia pamatysi ir gimdymas bus lengvas.

    aureliukas